Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ,Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ,Ο ΜΙΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ............

Εκπληκτικό δίδυμο έχει ανατείλει στην περιοχή μας.
Ο Κωστάκης με την μηχανή,σαν ντουλάπα με ρόδες και ο Ξύλος με μια κάμερα 250 ευρώ που καταγράφει ότι και όποτε θέλει.
Πακέτο απιστέφταμπολ.........
Θα γράψουν ιστορία....
Θα αφήσουν εποχή.....
Οι πληροφορίες μας λένε πως οι ίδιοι οι δικοί τους ,τους ετοιμάζουνε ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΟ......
Εν τω μεταξύ εσύ Θωμάκο έχεις καταλάβει τι παίζεται ή έχεις μείνει πίσω λόγω μέσης?
Άκουσα να λένε και για τον Μιμάκο από το Καπανδρίτι και για τον Γιαννάκη από τον Αυλώνα...
Μαιμουδιές λέει πολλές έρχονται στην επιφάνεια,τιμολόγια παράξενα,λεφτάκια που εμφανίζονται και εξαφανίζονται,μαγαζιά φαντάσματα,καθαρίστριες απλήρωτες,,azax να καθαρίσουν χιλιάδες τζάμια,Αλβανοί τουρίστες εργολάβοι που έκαναν εργασίες στο πουθενά και χρέωναν χιλιάδες ευρουδάκια,ανθρωπάκια που φαίνονται πληρωμένα ενώ δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ,καύσιμα να ζεστάνουν μια μεγαλούπολη -όλα αγορασμένα από το βενζινάδικο του Αυλωνίτη-τιμολόγια που ξεχάστηκαν να περαστούν...............
Τι λέτε Μιμάκο και Γιαννάκη έτσι είναι???????
Εν τω μεταξύ ήρθε και εκείνη η διαφημίστρια από τα Μεσόγεια και άρχισε πάλι να κελαηδάει για σένα ρε φίλε Σπύρο.
Γιατί έφυγες ρε φίλε από τα Μεσόγεια?
Δάγκωσες κανέναν?
Θα μας πεις ή θα σου πούμε?
Και με το γεροντάκι το κολλητό του Θεριανού και του Μελισανίδη εσύ πως βρέθηκες γνωστός και του έβγαλες και συνέντευξη στον αέρα?
Και από εκεί μπόρεσες και μάσησες ρε μπαγάσα?
Ότι κινείται το πυροβολάς ρε αρπαχτικούλη-χοντρούλη????
Κάτι ακούω όμως όχι καλο για σένα................
Αμφιάρεια λέει παλιά,Παιδικά Φεστιβάλ λέει παλιά,αφίσες λέει παλιές,έντυπα λέει παλιά.....
ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ   λέει παλιά.............
ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ..............
Κωστάκη μετά τη μηχανή πάρε γουρούνα.....
Θα σου πηγαίνει καλύτερα.....
Ταιριάζετε στα κυβικά.........
Και στη μούρη......
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ............

224 σχόλια:

  1. Άντε ρε αδέρφια που ήσασταν τόσο καιρό? Και εγώ νόμιζα πως πήγατε διακοπές (διαρκείας). Άντε και έχω μαζέψει υλικό που θα σχολιαστεί πολύ. Αλήθεια την γνωστή Ευαγγελία γιατί την απορρίψατε από την αρχική σας αναφορά, κείμενο? Αλλάζετε συνήθειες ή να περιμένουμε κάτι άλλο?. Τέλος πάντων καλώς ξανάρθατε………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου μιμακο αρχοντα, με τα πανηγηρια σου. πιστος στην παραδοση του τιποτα, που με τοση μαεστρια σε απωθησε αυτη η γατα η προεδρος σου. συνεχιζεις σταθερα την πορεια της βλακειας και της κουταμαρας, αφου στην διοργανωση καθε μαλακιας ειχες και εχεις παντα τα πρωτεια. απλως ακομα δεν σε εχουν παρει ακομα χαμπαρι(εδω στην παραλια). αγορι μου θα κανεις την διαφορα το πιστευω.καλη επιτυχια στα πανηγυρια σου. ξεκαθαρησε ομως ποιος αναλαμβανει την ολη διοργανωση, και ποιος θα καρπωθει τα οφελει η την χασουρα. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά για τον Γιαννάκη τι να γράψουμε? Βράχος ηθικής, τιμιότητας, αξιοπιστίας, χρηστής διαχείρισης. Αυτός ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ που ήταν συνάδελφος του, στον ίδιο συνδυασμό, θα μιλήσει ποτέ ή θα κάνει το κουνέλι, όπως πάντα? Γιατί όπως λέει ο λαός, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ. Τι λες αντιδήμαρχε Αυλώνα??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΡΕ? ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΕ Η ΑΚΟΜΑ? ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙΣ…………..(TO MATI ENNOΩ Ε??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έπαθε πάλι ο σπυρετος ρε παιδιά? Από τσαπού σε τσαπού πάει. Τόσο ξεφτίλα μόνο τέτοιος άνθρωπος μπορεί να την αντέξει. Να δω πόσο θα σέρνεσαι ακόμα στο γραφείο του δημάρχου. Α, και μην μπαίνεις στα έξοδα και τυπώσεις εφημερίδα. Πάλι θα ξεφτιλιστείς. Μπράβο στα παιδιά, στον Στέφανο και στον Προκόπη που μας έδειξαν περί τίνος τρόμπα αφορά η περίπτωση σου. Άντε να δούμε που θα φτάσεις ακόμα…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε...
    ρε παιδια ο ΡΟΥΣΣΗΣ εβγαλε απο το υπογειο του τα οργανα γυμναστικης και το πλαστικο δαπεδο,τα οποια θα επρεπε να ειναι τοποθετημενα στην παιδικη χαρα του Συκαμινου η τα εχει ακομα εκει για να κανουν γυμναστικη τα ποντικια, του υπογειου του.
    ΠΑΝΤΩΣ βαση του πρωτοκολου παραλαβης της παιδικης χαρας ολα αυτα βρισκονται στην παιδικη χαρα και οχι στο υπογειο του ΡΟΥΣΣΗ.
    ΣΑΜΠΑΝΗ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ρε σαμπανη βγαλε και για τις γαργαρες του παπαγιαννη για τις ζεμπεκιες του λαμπρου για τους εκβιασμους του βλαχου για τα μουλοχτα του ηλιασκου και τις πομπες του ρεμπελια ομως για τα οργια του σωτηρχου μην πεις τιποτα.
    ΣΑΜΠΑΝΗ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λιγο προσοχη.......
    οι γεωγραφικες κατανομες ..συμμαχιες ποικιλουν.
    Ακουσον- ακουσον!!!!!Ο Σωτηρχος,ο αντιδημαρχος του Οικονομακου εδωσε 2500e στον Βελντανιωτη,ο οποιος ειναι προεδρος στην ομαδα του καπανδριτιου
    για να επινοικιασει την σφραγιδα για να οικονομησει ο Αντιδημαρχος !!!!!!!Συναλλαγη....για...την σιωπη των ημερων Κελιδου...δεν νονιζω..
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
    Θα χορεψει ο Δημαρχος στο πανυγηρι του ΣΩΤΗΡΧΟΥ-
    Θα χορεψει ο Βελντανιωτης-Θα κλεισουν το δρομο ,ο οποιος ειναι της Περιφερειας-Θα κοπουν
    τιμολογια, αποδειξεις,αποδωση ΦΠΑ,ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ.......
    Το ΣΔΟΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ....ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΝΤΑΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ.
    ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ .
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΣΥΚΑΜΙΝΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΣΑΜΠΑΝΗ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ...ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ!ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΤΩΝ 3:05 ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ....ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΝΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΟ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΩΜΑΚΟ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 6.975.

    ΣΑΜΠΑΝΗ ΓΕΡΑ ,ΒΛΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kirie zafiri feneste sta grapta poli sta8eros Kai poli timios Kai poli diafanos Kai poli filopatris toy xorioy mas ?????Den mas lete Kai emas ti kanate tora 2 mines poy ta magazia tis marmaras ta exei faei oi skoni ? Pite mas Mia kinisi poy kanate (TIPOTA) oyte ligo Nero .....Me to megalo 8ema toy kirioy TOLIA poy plironete eno ayto apagoreyete Apo ton nomo kapios o opoios xrostaei xrimata sto dimo den mporei na analabei tetia 8esei TI KANATE (TIPOTA) ta ipolipa xesta re zafiri den alazei o an8ropos ante gia lamogio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η εμπάθεια σου είναι απερίγραπτη. Καταβάλλεσαι προσωπικά για έναν άνθρωπο ενώ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Κριτική από τον καναπέ του σπιτιού σου, και από το μπαλκονάκι της Γεννηματά. Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι κανείς δεν έχει πληρωθεί στα νομικά πρόσωπα, και είναι μια δαπάνη η οποία θα εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως θα κληθεί να ψηφίσει και ο δικός σου υποψήφιος που στήριξες στις τελευταίες εκλογές, και θα κρίνει εάν κάποιοι άνθρωποι που κοπιάζουν και έχουν επιφορτιστεί με κάποιες αρμοδιότητες που αφορούν το γενικότερο κοινωνικό σύνολο(παιδικοί σταθμοί, πολιτισμός και πολιτιστικοί σύλλογοι, προστασία του περιβάλλοντος και άλλα), θα πρέπει να αποζημιώνονται ή όχι. Τότε να δω την άποψη σου.

    Όσων αφορά τις «οφειλές» μου στον δήμο, αφορούν αυστηρά προσωπικά δεδομένα, και είναι πραγματικά ανέντιμο να προσπαθείς να θίξεις κάποιους ανθρώπους εμπλεκομένους με τα πολιτικά, αναφερόμενος στον ατομικό τους βίο και στην οικογενειακή τους ζωή. Αλλά και εδώ να σε ενημερώσω, διότι εάν και με γνωρίζεις αυτοπροσώπως, θα έπρεπε να έχεις κατανοήσει τόσα χρόνια, πως ποτέ δεν φοβήθηκα την αλήθεια και ήμουν πάντα ειλικρινής, και ας το πληρώνω καθημερινά όπως ίσως και σήμερα μετά από αυτές τις γραμμές. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, δεν έχω, και γι’αυτό μου επετράπη να συμμετέχω στις εκλογές. Υπάρχουν όμως οφειλές από τις επιχειρήσεις που συμμετέχω, αλλά θέλω να αναφερθείς σε μια επιχείρηση που δεν οφείλει σήμερα, και είναι άκρως τυπική και απολύτως ‘ενήμερη’. Οι συνθήκες που βιώνουμε δεν είναι καθόλου ευνοϊκές, και προσπαθούμε απλά να συντηρήσουμε τις οικογένειες μας και να μην ξεπουλήσουμε τον κόπο ετών και την αξιοπρέπεια μας.

    Πραγματικά δεν ένοιωσα ανάγκη να απαντήσω σε ότι κατά καιρούς έχεις γράψει για εμένα, απλά θα σε συμβούλευα τον ελάχιστο χρόνο που αφιερώνεις γράφοντας κάποιες κακόβουλες,και κακοηθέστατες κριτικές, προσπαθώντας να μειώσεις κάποιους ανθρώπους, να τον αφιέρωνες κάνοντας κάποιες προτάσεις, βοηθώντας όλους μας, ακόμα και τον εαυτό σου. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΦΙΛΕ.(στην διάθεση σου ακόμα και για πιο προσωπικές πληροφορίες)………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΠΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ...!ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΝΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. tha rotiso ti tasia kai to porky.lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re oikonomakikoi eiste toso lamogia poy tha fate kai apo ta skata sas kai meta tha fagothite metaxi sas.

    αυτο να το θυμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ .
    Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο JONY, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ-ΛΙΤΣΑΣ,ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ-ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο JONY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΠΠΑ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ PORKY ΑΛΛΑ Η ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ ΚΙ ΚΙΡΙ ΚΙΚΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΙ Η ΤΑΣΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΕΠΠΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΥΤΙ ΧΕΡΙΑ !!!ΠΟΣΟ ΚΑΝΑΝΕ 100 ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ???11500€ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΝΟΜΕΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ???ΟΥΤΕ ΕΝΑ.ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΘΕΣ.ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΠΟΡΚΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ
    ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ)
    ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ - ΚΩΣΤΑ ΣΑΦΕΤΗ
    ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ενω ο ΡΟΥΣΣΗΣ εκαμε συναυλια στο μεγαρο μουσικης με τον ΠΑΒΑΡΟΤΙ .τιμολογιο ομως εκοβε η ΧΑΡΟΥΛΑ ,ετσι για να μη ξεχνιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑΙ ΡΕ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΩ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ TERRA VIBE EINAI ΠΑΡΘΕΝΑ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kyria kontogiani prosexe soy tin exoyn stimeni oi dikoi soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. GIATI ARAGE THN PROEIDOPOIEITE?TI EXEI NA KRIPSEI H KYRIA?AN EINAI KATHARH DEN EXEI KATI NA FOBHTHEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O KΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ.ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ? ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ
    ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ)
    ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ - ΚΩΣΤΑ ΣΑΦΕΤΗ
    ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ.
    ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
    ΩΡΑΙΟ SITE...ΣΑΝ ΤΑ ΞΙΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΡΑ!
    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑZEYEI ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ

    ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΩΡΟΠΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

    ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑ

    ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΕ

    ΕΞ΄ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ!!!!!!!

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

    ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

    ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΔΩΝΕΙ!!!!

    Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. masaei kai ftynei kai ta koukoutsia............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ναι αλλα ο χριστοφορος στο δευτερο γυρο πηγε και χτυπαγε κουδουνια για τον οικονομακο δεν θα το ξοφλησει ο δημαρχος το γραμματιο αυτο,οσο για τον αλλο το κοντο ξεπρηστηκε το μαγουλο και να μας πει για ποιο λογο σταματησε το εργο στην γεννηματα?αντε μας τα πρηξατε με τα καλα παιδια αλλα χειροτεροι ολο αναθεσεις και απειλες και προπαγανδα ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!
    ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μην με απειλεις μαγκα αληθινη ζωη ειναι εκει εξω μακρια απο ιντερνετ και πληκτρολογια και εκει ολο ηττες εχεις προεδρε της δημοτικης κοινοτητας θα μας πει τι εταξες σε καποιο μελος της κοινοτητας να σε ψηφισει σε ατομο αλλης παραταξης γιατι δευτερος βγηκες? πουθενα,και οσο εκτος πληκτρολογιου την κοτα κανεις απλως δεν γουσταρουμε την προπαγανδα καλο παιδι για αυτο κλειστο γιατι χαμενος βγαινεις
    υστ.και ρε αντρα που το παιζεις οταν ειπε ο ματατζης να σε παει μεσα πεταχτηκες σαν την πουτσα και ειπε προεδρος δημοτικου συμβουλιου και οταν σε μπακλαρωσαν χεσμενος ησουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. pesta re kosta pesta giati olo magas to pezi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. esi pou eisoun antrakla,otan o xestis o stefanakos pigaine mesa?profanos sti xestra sou!ekei den se peirazei kanenas kai les kai oti thes......se pirane xampari kai oi petres xestrouko!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. aftos re pedia itan me tous panigiritsides, plaka mas kanete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. den exo kamia sxesi me to loyzer litsa etsi kai allios tha ton grapsei istoria mono aytos katafere na xasei apo ton oikonomako,fantasoy poso axios einai na xanei apo enan poy den xerei na milisei kai den toneixe kaneis se ektimisi o sygkiriakos dimarxos me sena propagandisti me to prismeno magoylo kai ta kala paidia poy kanoyn xeirotera apo ta proigoymena kaka paidia

    ystego se rotao sinexeia den apantas alla apo konta to paizeis kotaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Maximipoli, Δημοτικά, ΩρωπόςΑνεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Ζαχαράτος! – «Ηχηρή» επιστολή του προς το δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο
    Δημοσιεύτηκε στις 27 July 2011 by admin

    Δεν έχουν κλείσει δέκα μήνες από τότε που ο συνδυασμός του σημερινού δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου νίκησε στις δημοτικές εκλογές και ο αρχηγός έχασε και την 3η «σημαία» του αγώνα του, τον Γιώργο Ζαχαράτο! (Θανάσης Βάρσος και Γιώργος Δάβρης οι άλλες δύο).
    Ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της συμπολίτευσης στο τοπικό συμβούλιο Σκάλας-Χαλκουτσίου, με επιστολή του στο δήμαρχο και κοινοποίηση σε δημοτικό και τοπικό συμβούλιο, ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη δημοτική ομάδα του κ. Οικονομάκου και την ανεξαρτητοποίησή του. Παραμένει δηλαδή ενεργό μέλος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Σκάλας-Χαλκουτσίου.

    Ο Γιώργος Ζαχαράτος, βρέθηκε από τους πρώτους στο πλευρό του Γιάννη Οικονομάκου, σε όλα τα δύσκολα χρόνια του αγώνα που έκανε το «Όραμα Δημιουργίας» και ήταν ο άνθρωπος που το πίστεψε περισσότερο ίσως απ’ όλους. Και απ’ ό,τι τελικά έχει φανεί… ακόμη και από τον αρχηγό του!

    Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος της επίσημης απομάκρυνσής του, συμπέρασμα που βγαίνει από την επιστολή που λάβαμε και δημοσιεύουμε παρακάτω:



    ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
    Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου
    Σκάλας-Χαλκουτσίου Ωρωπού

    Ωρωπός 24 Ιουλίου 2011

    ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
    ΚΟΙΝ.: α) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΡΩΠΟΥ
    β) ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

    ΘΕΜΑ: Ανεξαρτητοποίηση από τον Συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας»

    Αγαπητέ φίλε και Δήμαρχε Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκο.

    Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» που πίστεψα και προσπάθησα πολύ γι’ αυτόν και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

    Κράτησα την υπόσχεσή μου να βρίσκομαι στο πλευρό σου, σε όλη τη διαδρομή των δύσκολων χρόνων του αγώνα που κάναμε, για να δώσουμε στους συμπολίτες μας ένα μήνυμα αληθινό με όραμα και προοπτική για δημιουργία στον τόπο μας.

    Αυτήν την υπόσχεση θέλω εγώ να την κρατήσω προς τους συμπολίτες μου, με τις ελάχιστες δυνατότητες που έχω και να προσπαθήσω γι’ αυτήν, αφού είναι πλέον φανερό σε όλους τους παλιούς συναγωνιστές σου, αλλά και στους συνδημότες που μας πίστεψαν και μας ακολούθησαν, πως εσύ την έχεις ξεχάσει.

    Ήδη το «Όραμα Δημιουργίας» έχει χάσει το στόχο του, γιατί με την πολιτική που ακολούθησες αυτούς τους επτά μήνες, δεν μπορούμε πλέον να βάλουμε τις βάσεις για να αλλάξουμε μια νοοτροπία που καθηλώνει την ανάπτυξη στον τόπο μας.

    Φίλε Δήμαρχε,

    Δεν έχω καμιά διάθεση να συμμετέχω σε ένα νέο περιβάλλον αγκύλωσης και προσωπικών επιδιώξεων, που δεν μπορεί να φέρει μια νέα καθαρή πρόταση και πραγματικότητα στο Δήμο μας και φυσικά στην Δημοτική Κοινότητα που υπηρετώ. Θέλω να πιστέψεις πως εύχομαι αυτό να το καταλάβεις και να το αλλάξεις.

    Πιστός όμως στη δέσμευσή μας προς τους συμπολίτες μας, σήμερα διαχωρίζω τη θέση μου τιμώντας την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μου και σου δηλώνω κατηγορηματικά, ότι θα είμαι κοντά στις δημοτικές και τοπικές εξελίξεις, παραμένοντας πάντα στη διάθεση των συνδημοτών μου, με γνώμονα τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

    Με τιμή
    Γεώργιος Ζαχαράτος
    Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου
    Σκάλας-Χαλκουτσίου Ωρωπού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΣΒΗΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΒΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σήμερα στο ΔΣ θα εχουμε πανηγύρι time.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O ΛΙΤΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ.ΚΑΛΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΞΥΠΝΑ ΡΕ...ΔΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑ.ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. simera sto ds tha mathefti pios itan piso apo tous panigiritsides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. i fragokota einai idia me tin nerokota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. KOOOOOOOOOOOOkokokoko KOOOOOOOOOOkokokoko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. telika tou kostaki tou spirakou tou mimakou kai tou gianaki to mono pou borite na tous kanete einai aera xamila gia na drosistoune!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ .......ΚΟΝΤΗ........ΓΙΟΡΤΗ.......
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ .......ΚΑΥΣΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ.ΑΝΕΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.ΚΟΤΑ .ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. dyo metadimoteyseis dyo xiliades psifoys .mpravo re maga roysi ton rezilepses...sto litsa elege gia foystania se sena ti na pei h rompa...oi deksioi forane pantelonia.kai oi sykaminaioi exoyn arxidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. EIMAI ELLHNAS THS ALLODAPHS KAI ELLEIPA STIS USA GIA DOYLIES.PSIFIZA KAI PSIFIZO PASOK ,PSIFISA TON KYRIO OIKONOMOY KAI EIDA OTI POYLISE TH PSIFO MOY.KYRIE OIKONOMOY NA PARETHTHITAI.EISTE PRODOTIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ρομπα γινατε ο γιασεμακης που φωναζε και πεταγε την λασπη του και για τα δικα του απωθημενα βγηκε η δημαρχαρα,εφαγε πακετοοοοοοοοοο με τις μεταδημοτευσεις,οσο για την πλειοψηφια το αμιλητο νερο εχουν πιει 8 μηνες και δεν μπορει να μιλησει κανεις μια προταση απο τους συμβουλους που πηραν 300 και 400 ψηφους απο τον λαο του ωρωπου δεν βλεπω, δεν μπορει να διοικησει κανεις ενας δημος σε τελμα,δεν ξερουν αν γινετε διαγωνισμος η αναθεση χανονται μεσα σε δαιδαλους και ο ενας κατηγορει τον αλλο ,μονο εχετε καλους λασπολογους τον προκοπιο και το αφεντικο του μπλογκ εκει ειστε πρωτοι μακραν,παντως αυτοι που υπερασπιζονται τον γιαννη θα ειναι πρωτοι που θα την κανουν και θα του ριξουν πισωπλατη μαχαιρια,και ποιος αντιδημαρχος ελεγε περσι προεκλογικα για τον δημαρχο οτι ειναι επικυνδινος μετα εκανε κωλοτουμπα και τον ασπαστηκε και τωρα προσπαθει να αναδειχθει σε ηγετικο ρολο και να παει για δημαρχος και να εκπαραθυρωσει τον γιαννη ,δημοσιος υπαλληλος ειναι σκαει με πουρο στο σχολειο το βρηκατε η να πω και αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ.ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΙΜΙΣΘΑΙ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. to pouro tha sto vali eki pou xeris poli sidoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. .
    ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ 1,45 ΑΝ ΟΙ ΣΥΚΑΜΙΝΕΟΙ ΕΙΧΑΝ
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΩΝΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

    ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΩΠΟΥ
    http://a-provokatoras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 7 stis 10 padremenes ellinides pidioude,thelo onomata kai diefthiiiiiiinsissss!!!!! elege kapote o xary klin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΩΠΟΥ


    ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΚΑΛΑΜΟΣ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!!!!


    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;






    Με μεγάλη απορία και κατάπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως το Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο Καπανδρίτι Αττικής με την εκπληκτικά αναβαθμισμένη Πολιτιστική μπάντα των σερ Μάκη και κας Χαράς, το οργάνωσαν από κοινού οι αξιότιμοι κύριοι Σωτήρχος Δημήτρης νυν Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου και Βελτανιώτης Δημήτρης πρώην Αντιπρόεδρος Καπανδριτίου.


    Αλήθεια κύριε Οικονομάκο εσείς αυτό το γνωρίζεται;


    Καλύπτεται τα συνεταιράκια ή μου φαίνεται;


    Ταυτόχρονα εντύπωση μας γεννά η εξαφάνιση της αίτησης του Τοπικού Συμβουλίου του Καπανδριτίου προς τον Δήμο, που με απόφαση που πήρε σε συνεδρίαση του ζητούσε την βοήθεια του για να διοργανώσει ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για την γιορτή της Αγίας Παρασκευής.


    Προφανώς στα Πολιτιστικά Ιδεώδη σας κύριε Οικονομάκο υπάρχουν μόνο τα ΚΛΑΡΙΝΑ και οι "ΑΡΠΑΧΤΕΣ" των τοπικών Αντιδημάρχων σας.


    Εννοείτε πως στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι κύριοι Λίτσας και Ρούσσης δεν έβγαλαν ούτε ανάσα για τα ΚΛΑΡΙΝΑ του Καπανδριτίου, αφού το συνεταιράκι τους ήταν ο οργανωτής του γλεντιού με την σφραγίδα του πολύπαθου αθλητικού ομίλου Καπανδριτίου.


    Ταυτόχρονα όταν οι κύριοι Οικονόμου και Γιασημάκης είχαν στριμώξει στα σχοινιά των κύριο Βελτανιώτη, εσείς κύριε Οικονομάκο συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σπεύσατε να τον σώσετε απαγορεύοντας ακόμα και στον Ζαφείρη να μιλήσει, λέγοντας πως είναι περασμένη η ώρα και πρέπει το Συμβούλιο να λήξει.


    Κύριε Οικονομάκο συνεχίζοντας τον κατήφορο που έχετε ξεκινήσει καλύπτοντας και δίνοντας δύναμη και υπόσταση στην "συμμορία" του Καλάμου: Βλάχος, Καθηγητής, Κάλαχαν, Τσινός, Φράου Τασία και φυσικά ο αξιότιμος κύριος Σπύρος (Σπύρο πες αλεύρι....... η Σάντα Έλενα σε γυρεύει) το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε το ρεκόρ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


    Αλήθεια κύριε Οικονομάκο, τι γίνεται με την απόφαση του τοπικού Συμβουλίου του Καλάμου που ζητά να ξανακατέβει το Ταμείο στο ισόγειο;


    Ποιοι κύριε Οικονομάκο σας επιβάλουν τι θα κάνετε, και για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι σας κάνουν ότι θέλουν;


    Που ακριβώς σας κρατούν;


    Γνωρίζετε κύριε Οικονομάκο ότι ο Πρόεδρος σας και ο Αντιδήμαρχος Καλάμου "συνέστησαν" σε άνθρωπο που έχει να λάβει από τον Δήμο, να παραιτηθεί από μια καταγγελία που είχε κάνει εναντίον του Σερίφη του Καλάμου, αν θέλει να πάρει τα χρήματα του;


    Γνωρίζεται κύριε Οικονομάκο πως ο σερίφης του Καλάμου ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την δουλειά του;


    Κυριε Οικονομάκο σας στέλνουμε μια πρώτη "φίλια" ειδοποίηση.....




    Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχετε αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται.


    Θα παρακολουθούμε προσεχτικά τις επόμενες κινήσεις σας και αν αντιληφθούμε πως τελικά είσαστε ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ τους, τότε οι ασκοί του Αιόλου θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ και οι συνέπειες θα είναι μη ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ!



    ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ.


    Αναρτήθηκε από Provokatoras στις 3:39 μ.μ. 2 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΡΕ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ, Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 1:02 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΠΕΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΩΤΗΡΧΟ ΚΑΛΗ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.ΚΑΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΜΟΥΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ;ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΩΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σωτηρχο δε σε ηξερα καλα και δεν ηξερα ποσο μεγαλο αρπαχτικο εισαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΡΟΥΣΣΗ ΜΑΓΚΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΣ..ΣΥΚΑΜΙΝΟ 4EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΚΟΥΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΚΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αιθεροβάμων λαός ,Ράθυμος πολιτικός;
    evrinomi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΕΛΑ ΡΕ ΘΩΜΑ ΤΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..... ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.... ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...!ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. MPES RE THOMA ALA PROSEXE MIN SKISTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011ΑΝΙΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ !!!!!!ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΔΕΝ ΠΕΝΘΕΙ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!!
    -Ανίκανε Οικονομακο, υπάρχουν πολλών ταχυτήτων Δημοτικές Κοινότητες;-Μήπως ξεχνάς, ότι είσαι Δήμαρχος όλων χωριών και όχι μόνο του Αυλώνα του Μαρκοπούλου και της Μαλακάσης;
    -Γνωρίζεις τι σημαίνει για το κάθε χωριό το πανηγύρι του;Οι γονείς μας που δεν είχαν να φάνε ,κρέας έτρωγαν μόνο της Αγ Παρασκευής.
    -Ποιος είσαι εσύ, που μετά από τόσα χρόνια ιστορίας του Καπανδριτιου απαξίωσες με τις πράξεις σου την ανυπαρξία ακόμα και μιας στοιχειώδους φιλοξενίας σε κάποιους επισκέπτες;(ρε.....οι Αρβανίτες φημίζονται για την φιλοξενία τους.....!!!!!)
    -Γνωρίζεις ότι η εορτή της πολιούχου Αγίας Παρασκευής τυγχάνει αντίστοιχης λαμπρότητας με τις εθνικές εορτές;
    -Που είναι το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού;(το οποίο όφειλες να εκδόσεις με έγγραφο του Δήμου)
    -Γνωρίζεις ότι έπρεπε να είχε σημαιοστολισθει όλο το χωριό;
    -Μήπως ξεχνάς πόσοι Καπανδριωτες σε στήριξαν τη δεύτερη
    Κυριακή τετραπλασιαζοντας τους ψήφους σου από την πρώτη;
    -Για ποιο λόγο αναγκαζεις κάποιους φίλους σου να νοιώθουν τόσο αμήχανα και να απογοητεύονται καθημερινά;
    -Ελπίζω τουλάχιστον να πέρασες κάτω από τη ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ !!!!!!!!!!
    -Μην ξεχνάς ότι είναι προστάτης των ματιών.....!!!!!!!!!!Ας ελπίζουμε ότι θα κάνει το θαυματης και θα ανοίξεις τα μάτια σου....!!!
    Οι Αρβανίτες έχουν μπέσα......τώρα τελευταία όμως, αμφιβάλλω για τους Μανιάτες !!!!!!! Όπως στρώνεις..... κοιμάσαι.........!!!!!
    Βρε άσχετε, εσύ θα ξεθαψεις....όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος....

    Αναρτήθηκε από κωστας στις 2:50 π.μ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook
    Μοιραστείτε το στο Google Buzz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011Προς νοικοκυραιους....πρωτης επιστολης το αναγνωσμα......!!!!
    Από τη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
    1.Καπανδρίτι: απολογητικός ο κ.Δήμαρχος
    μετά από ερώτημα του βουλευτή και Δημοτικού Συμβούλου κ.Οικονόμου για την ανυπαρξία στοιχειώδους φιλοξενίας από πλευράς του, σε σχέση με τη Θρησκευτική Πανήγυρη και την απαιτούμενη τιμή προς τους κατοίκους. "το δε κατάλαβε"γίνεται δεκτό για πρώτη και τελευταία φορά.
    2. Στη ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,λύθηκε η μισθωτική σύμβαση,η οποία είχε συναφθεί το 2004 μεταξύ της κοινότητας Καπανδριτιου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτιου (την απόφαση καταψήφισαν ο κ.Λίστας και ο κ.Βελντανιωτης)
    και αφορούσε την ενοικίαση ακίνητου του συνεταιρισμού πεντακοσίων τετραγωνικών στο κεντρικότατο σημείο αντι "300"e μηνιαίος υπό την προϋπόθεση ότι η κοινότητα Καπανδριτιου με έξοδα της θα το διαμόρφωνε σε χώρο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων(σημερινή φωτογραφία).Αντι αυτού η "νοικοκυρά και το σινάφι της"μετέτρεψαν το παραπάνω κτίριο σε αποθήκη πάσης φύσεως υλικών μη σεβόμενοι τόσο το μισθωτήριο συμβόλαιο όσο και τον ιδρώτα των συνεταίρων, που με κόπους ετών κατασκεύασαν(μάλλον η υπόθεση θα έχει δικαστική συνέχεια).Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα και οι σκέψεις όλων πονηρές.....Να γιατί ο κ.Βελντανιωτης καταψήφισε την πρόταση του Δημάρχου για την λύση του συμβολαίου,διότι συνεχίζει τον απολογείται για της πράξεις της "νοικοκυράς".Περιμένω να δω πότε επιτέλους θα
    απογαλακτιστεί ο κ.Βελντανιωτης.....αν και τον συνδέουν πάρα πολλά......και τους χωρίζουν μάλλον λίγα...!!!!
    3.Για ποιο λόγω δεν ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης σχολικής επιτροπής της
    κοινότητας Καπανδριτιου, στην οποία τυγχάνει να ήταν πρόεδρος
    ο κ. Βελντανιωτης;τυχαίο .....δεν νομίζω..Κύριε Δημοτικέ σύμβουλε , Βασιλακο..... πρόεδρε της Δβαθμιας σχολικές επιτροπής -κύριε Ζαφείρη,πρόεδρε του τοπικού συμβουλίου Ν Παλατιων και προέδρου της Πβαθμιας
    σχολικές επιτροπής του Δήμου -πλήρη έλεγχο και στη σέντρα..!!!
    συμψηφισμό τέλος έχουμε χάσει την υπομονή.!!!!!
    Ξέχασα να αναφερθώ στο ερώτημα του κ.Οικονόμου προς τον κ.Λίτσα για το γνωστό θέμα με τον "Μακαρο-Ευσταθίου"και τις δικαστικές του περιπέτειες......ο Κωστάκης ποιεί την νήσσαν..!!!!
    μήπως μπορεί να πει και τίποτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. siga min apadisi o kostakis . aftos exi krifti piso apo to russi kai exi loufaxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡ….. ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ρε τι έπαθε χτες ο Γιασημάκης ,πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος και μάλιστα με την ψηλή .Αν τελικά έχει δίκιο ο Ρούσσης πρέπει πολλοί να ζητήσουν συγγνώμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Λαμογιο Οικονομακο τα εβαλες και εσυ με τον Ρουσση.Βλεπεις οτι δεν μπορειται να κανεται τιποτα και ριχνεται λασπη στον Θωμα.
    Γιαννακη πες αλευρι ο Ρουσσης σε γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ.
    ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ .
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΣΥΚΑΜΙΝΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΣΑΜΠΑΝΗ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΟ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΩΜΑΚΟ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 6.975.

    ΣΑΜΠΑΝΗ ΓΕΡΑ ,ΒΛΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΓΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ; Ο ΡΟΥΣΗΣ ΕΓΔΑΡΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ .ΡΟΥΣΗ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ton sampani ton adiase o lempousis kai o giannas auton kai ton aeroporo . o asotos kados epestrepse.allh fora na rwtate lamogia ton lempoysi.h xounta perase.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. oi antres exoyn logo kai oi gkomenes poytania.antras xoris logo einai........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ta kerata soy na koitas
    apo thn plateia san pernas
    sti vergina gia na pas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. SAMBANI ISE ARXIGOSSSSSS EEEEEETSI!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. k.Dede san kalamiotis tha eprepe na kserete oti gia na sizitisoume to gps tha eprepe na exoume sizitisi prota to idioktisiako!!!!!! malon endiafereste gia ta prosopikasas oikonomika simferoda kai oxi gia tis periousies ton simpatriotonsas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ-ΒΑΡΝΑΒΑ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!


    Πανοραμική θέα από την ωραιότερη περιοχή της βόρειες Αττικής. Αυτό το "πανέμορφο" θέαμα αντικρίζεις, (όπως αποτυπώνεται από τη φωτογραφία )τόσο από το ΜΕΤΟ-ΧΗ όσο και σε όλη τη διαδρομή για να φτάσεις στην πανέμορφη παραλία του Βαρνάβα.Τα αισθήματα ανάμικτα,πρώτα θυμός και μετά ντροπή. Τι άλλαξε και εξαφανίσθηκε το επαναστατικό και αγωνιστικό πνεύμα των κατοίκων της περιοχής, που με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν καταφέρανε να μην δημιουργηθεί ΧΥΤΑ ούτε το1992 ούτε το 1996.Οι καθοδηγητες και οι διαχειριζοντες τον τότε κίνδυνο κατάφεραν να ανταποκριθούν πλήρως και με αίσθημα ευθύνης κόντρα στα ίδια οικονομικά συμφέροντα σαν πραγματικοί "πνευματικοί ταγοί"και να μην υποκύψουν με όποια ανταλλάγματα, τα οποία έγιναν "δεκτά ευπρόσδεκτα" από τους μέχρι πρότινος διαχειριστές ........γιατί περί διαχειριστών πρόκειται....Ανάγκασαν τους περήφανους κατοίκους των γύρω χωρίων σε πλήρη αποχαύνωση με "γυαλιστερά ...και ψεύτικα....διαμαντάκια".Καταφέρανε να κάνουν τους "περήφανους Αρβανίτες, υπόδουλους....με νερό που καίει!!!!!!λες και ήταν ερυθρόδερμοι".Οι κάτοικοι των γύρω χωριών παραπλανήθηκαν με πολύ μεγάλη μαεστρία,αφού κατάφεραν έντεχνα οι ξεπουλημενοι διοικούντες να ποντάρουν στο μικρο προσωπικό πρόβλημα του καθενός και να κοιμίσουν τους κατοίκους με δρομάκια ,μονοδρόμησες,νεράκια ,ρουσφετακια,γηπεδικα ,
    ουζοδομεζεδοπωλεια,πλατανικες κρασοκατανυξεις να ξεπουλήσουν την ομορφότερη περιοχή της Βόρειας Αττικής στα μεγάλα συμφέροντα των κρατικών εργολάβων , καταφέρανε με τη μέθοδο "το σκυλί γαβγίζει... εκεί που τρώει"να κάνουν τους κατοίκους κουτάβια τους........τώρα όμως το τοπίο μάλλον άρχισε να καθαρίζει.Η ιστορία δεν είναι στιγμιαίο γεγονός, το οποίο διαγράφεται, αλλά διαρκές και κρίνεται. Είναι αυτονόητο,ότι οι κάτοικοι νηφάλιοι σήμερα,αφού πλέον έχουν εκλείψει, οι όποιες εξαρτήσεις τους από τα φαντάσματα του παρελθόντος να αναλογισθούν τη κληρονομία που τους άφησαν οι μέχρι χθες κυβερνώντες............Τους άφησαν δρόμους, πλατείες,πλακόστρωτα,μονοδρομήσεις,γεφυράκια,και πολλούς εξαρτημένους ανθρώπους. Όμως στην ιστορία της περιοχής,οι πρώην διοικούντες θα καταγράφουν ως οι μοιραίοι άνθρωποι που επί των ημερών τους εγκαταστάθηκε η χωματερή .Αυτή την κληρονομιά άφησαν στα παιδιά τους ...και πρέπει να είναι περήφανοι....!!!!!!!!!!!!! !!!
    Η επευφημία από την αποδοκιμασία είναι πολύ κοντά, όπως πολύ κοντά είναι το χειροκρότημα από το ανάθεμα.Η αποδόμηση ενός αρρωστημένου και εξαρτημένου κοινωνικού συνόλου,το οποίο είχε κατασκευασθεί, σιγά-σιγά αρχίζει να αποτοξινώνεται και τότε θα μείνει η μεγάλη ρετσινιά "οι άνθρωποι που ξεπούλησαν τη περιοχή τους στα σκουπίδια.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .....ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!
    "πες μας τη άφησες κληρονομιά .......να σε θυμάται η νέα γενιά"
    ....ευτυχώς υπάρχει και η Κερατέα για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης........
    Αναρτήθηκε από κωστας στις 3:30 π.μ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook
    Μοιραστείτε το στο Google Buzz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΘΕΜΑ : ΜΕΤΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ . ΕΙΔΙΚΟΣ ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΗΣ,ΣΥΝΗΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΤΣΑΣ . ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ .ΜΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΗ .ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΔΣ ΣΤΙΣ 29-7 . ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ .Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ .ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ.ΘΑ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΩΜΑΚΑΡΟΣ :ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΩΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΞΥΛΟΥ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Κ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΥΛΟΥ . ΚΡΙΜΑ Κ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΕΡΜΕΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ .ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ . ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΡΟΥΣΗ , ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ,Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της καταδικαστικής απόφασης κατά του Δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, χθες από το Πρωτοδικείο Λάρισας, σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και ένα χρόνο στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων!

    Έκπληκτος και ο ίδιος καθώς από μια τυπική δικαστική υπόθεση που αφορούσε παραλείψεις στη διαδικασία μεταδημότευσης 27 πολιτών, βρέθηκε αντιμέτωπος με το φάσμα της έκπτωσης από το Δημαρχιακό αξίωμα, ανάλογα με τον τρόπο που θα ερμηνευτεί η απόφαση!

    Αν δηλαδή ερμηνευτεί με βάση το τότε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Καποδίστρια ( η υπόθεση αφορά μεταδημοτεύσεις του 2006) ή το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Καλλικράτη. Αν ισχύσει το δεύτερο ο Α. Γκουντάρας εκπίπτει από το αξίωμα του μέχρι να κριθεί οριστικά η υπόθεση από το Εφετείο!

    Η απόφαση αναμένεται να καθαρογραφεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι και οι εξελίξεις να τρέξουν από αύριο.

    Την ίδια στιγμή έντονες φήμες κυκλοφορούν και για δεύτερο εκλεγμένο Δήμαρχο του νομού, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το αξίωμα του για τυπικές παραβάσεις κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΞΕΦΤΙΣΕ ΒΡΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..... Ο ΚΟς ΞΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE του ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΔΙΑΝ ΓΝΩΜΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο κος ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ο ξυλοσ οπου βρει τσαμπα φαει ,κανα εβρουδακι και ησυχια οταν κοιμαται στη καρεκλα , κολαει .τον εστειλε ο αι γιαννησ ο ελευθερωτησ γιαυτο εχει λυσαξει με τον οικονομακο .οχι τιποτα αλλο οπου παει ο ξυλοσ σερνει και τη γυναικα του μαζι και ειναι υποχρεωμενα τα θυματα να τουσ κερνανε και τουσ δυο .ετσι καθαριζει ο οικονομακοσ τα λαμογια σαν τον ξυλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΟΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. GIANNA KRIMAS TO MPOI SOU RE LAMOGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕΚΑΚΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ.ΜΠΟΥΛΕΚΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    ΠΡΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 30-7-2011.


    Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, και τον θαυμασμό μου, στην ομάδα αυτή των παιδιών που παρουσίασαν την δύσκολη αυτή παράσταση του Αριστοφάνη, ξοδεύοντας άπειρες ώρες από τον χρόνο τους, με πενιχρά και στην ουσία ανύπαρκτα μέσα, σχεδόν ένα χρόνο, και απαντώντας ουσιαστικά σε όλους εμάς, αλλά και σε κάποιους άλλους που έχουν ανάγει τα λαϊκά πανηγύρια, σε μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο της περιοχής. Ευτυχώς που κάποιοι άνθρωποι στοχεύουν πολύ υψηλότερα, από την κατάποση αλκοόλ, τον λουλουδοπόλεμο, την αυτοπροβολή μέσω του εναγκαλισμού με τον λαϊκό βάρδο, και την επίδειξη της καλύτερης στροφής στο αγαπημένο τραγούδι. Ναι θα πει κάποιος όλα χρειάζονται. Κινδυνεύουμε όμως να γίνουμε οι αποκλειστικοί πρεσβευτές της Χαράς, του Μάκη, της Φιλιώς, και δεν ξέρω ποιος ακόμα έχει παραβρεθεί στον τόπο μας τους τελευταίους 7 μήνες. Και πραγματικά με θλίβει το γεγονός που αυτά τα παιδιά υποχρεώθηκαν να καταφύγουν στην συλλογή κάποιον χρημάτων κατά την διάρκεια της παράστασης, πάντα με διακριτικότητα, σεμνά και ευγενικά, χαρακτηριστικά που διέπουν όλους τους συντελεστές της παράστασης. Νοιώθω ευτυχής που μπορέσαμε και καλύψαμε κάποια μικρά τους έξοδα μέσω του ΝΠΔΔ, και επίσης νοιώθω υπόχρεος να φανούμε αρωγοί, σε κάθε νέα τους προσπάθεια ,σε τέτοιου είδους υψηλής αισθητικής θέαμα, στο μέλλον.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΤΟΛΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η αλήθεια για το ΓΠΣ στον Κάλαμο ειναι μια και μοναδική. Ολοι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι ειναι υπέρ με την προ υπόθεση οτι αυτό θα εξυπηρετει τους Καλαμιώτες και μόνο και οχι τις αρπαχτές του πρωην δημάρχου Λίτσα και της συμορίας Γιαχα Λουπη Κανουση που επι 4 χρόνια εφαγαν απο τις σάρκες του Καλάμου. Ειναι τουλάχιστον ανήθικο μια απόφαση που πηρε ο δήμαρχος ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ και η ΠΑΡΕΑ του στις 28-12-2010 δηλαδή 3 μέρες πριν αποχωρήσουν απο τον Δημο να δεσμεύει το νεο Δ.Σ.
    ΓΠΣ πρέπει να γίνει για ολο το Δημο Ωρωπού στο οποίο θα ενταχθεί και ο Κάλαμος. Οι χρήσεις γης πρέπει να καθοριστούν με γνώμονα το συμφέρον του Καλάμου και οχι τις τσέπες των ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ-ΔΕΔΕ[παρεπιμπτόντως εγιναν παλι κολητοι] οι οποίοι ανήκουν στις 2 μονες και πιο πλούσιες οικογένειες του Καλάμου. Σκοπός τους λοιπόν ειναι να εκμεταλευθουν τις πληροφορίες και να αγοράσουν τζάμπα απο τους Καλαμιώτες, αυτό που κάνουν σε ολη τους τη ζωη, πατώντας στην ανάγκη του κάθε φτωχού οικογενειάρχη.
    Αυτά και τέλος το παραμύθι που λέγεται ΓΠΣ στον Κάλαμο.
    Υ.Γ. Σε οτι αφορα τον κο Ηλιάσκο ας φροντίσει την τεχνική του υπηρεσία και ας αφήσει ησυχο τον Κάλαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. as mas exigisoun epitelous ti ine to gps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γνωστέ Βλάξ τών 10:22, 10:50 και 12:38.

    Το ΓΠΣ στον Κάλαμο και σε όλο τόν Ωρωπό θα γίνει είτε το θές είτε δέν το θές εσύ ο Βασιλάκος ο Δέδες ο Ηλιάσκος ή ο Παπανδρέου ο ίδιος.
    Το μόνο έργο πνοής που ξεκίνησε ο Λίτσας πρίν τρία χρόνια και υπόγραψε με εντολή του ΙΔΙΟΥ τού Οικονομάκου το Δεκέμβριο του 2010.
    Ενα έργο που θα σταματήσει την άναρχη δόμηση, θα δώσει υποδομές θα ορίσει το μέλλον στον τόπο μας το αύριο τών παιδιών μας.
    Ενα τόπο ταλαιπωρημένο από κλεφτάκους και άσχετους και σήμερα από ανίκανους.
    Οσο για σένα φτωχέ οικογενειάρχη ούτε σε αυτό το παραμύθι, όπως και σε κανένα δεν θα είσαι για τον απλό λόγο πού γράφω στην αρχή.
    ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ.

    ΥΓ:Η ώρα σου δέν ήρθε, αλλά θα έρθει να είσαι σίγουρος και θα είναι και ο Εισαγγελέας μαζί ΛΑΜΟΓΙΟ και γιά σένα και για την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΒΛΑΚΑ ,ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΗ ,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ολοι μαζι,οικονομακοσ ,οικονομου,γιασημακησ,τσακωνασ ,δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα αρχ..α του ρουση .τουσ εχει για πλακα .γεια σου ρουση επομενε δημαρχε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Συμφωνω οτι ειναι μια τριχα απο τα αρχ..α του Ρουσση ,γιατι ειναι πολυ μεγαλος αρ....ς ο Ρουσσης.
    Μη ξεχνας φιλε οτι ο Οικονομακος ηρθε σε ξενο τοπο και εγινε Δημαρχος.
    Αυτο κατι λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. afou itan magas o mitzithras giati den kerdise kai tora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Δέν είχε στό συνδιασμό του τέτοιους καλέ, γι αυτό έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΒΛΑΧΟ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ..Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΠΕΠΠΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. gia na kanete gps ston kalamo prepi prota na lisete to idioktisiako............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αυτό το τρελό τον Πεππα τον πήρε το αυτοκίνητο για το Δαφνι Γιατί σήμερα όλη μέρα τον έψαχναν οι γιατροί απο το τρελοκομειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Το ΓΠΣ στον καλαμο Γιατί δεν το θέλουν οι του Οικονομακου; Επειδή είναι Εργο του Λιτσα του Κιουση και του κανουση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Τελικά ποιον φοβούνται ποιο πολύ στον καλαμο και Γιατί; Ξέρετε; Ετοιμαστείτε Γιατί τώρα ξεκιναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. to serifi fovaste gatakia.ki esi pepa katse fronima giati ise aniktos apo pantoy.stoli tha valis leyki xoris manikia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αυτο το βιντεο αρτ λεγετε απο το περιβαλλον του δημαρχου η το πρωην περιβαλλον οτι ειναι δικη του επιλογη και οτι ειναι πολλα τα λεΦτα ε ΑΛΕΚΑ μην κανεις τον ΑΛΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΠΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ.
    ΑΠΟΡΙΑ΄.... ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. kalamos-city.blogspot.com
    Γράψε και κέρδισε ένα μαστίγωμα δωρεάν την ημέρα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. apadisi ston 8.20 ....... giati ine kai i dio ta megaliera arpaxtika tou dimou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. META ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ,ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ; Ο ΛΙΤΣΑΣ ΜΕΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ; Ο ΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ [ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΛΠ ],Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ;ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ [ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ];ΤΟΝ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ;ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ .ΚΟΥΙΖ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ;ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 7-8 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ;ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΚΑΚΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΙΜΟΥ;ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. kai ego sas agapao litso-rusides-veltanioto-zaxariades kai efstatiu.
    me to karagianni ti ginete.
    mi mou pite oti eine katharos.
    tha aytoktonisi san tin teleytea ponti poutana,otan emathe oti i alles plironontan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011κ.Λιτσα .....εγκρινεται και επαυξανεται;;;;;;;;;.........!!!!! Ευτυχως μας......φιλαξε ο θεος!!!!Ας ειναι καλα ο Ραγκουσης!!!
    Σας παρουσιάζω σήμερα, τρία τιμολόγια από την Σχολική Επιτροπή του πρώην Δήμου Αυλώνος και ένα από το Καπανδρίτι. Πρόεδρος στην ενιαία σχολική επιτροπή, ο πρώην αντιδήμαρχος Αυλώνα κ.Ι Ζαχαρίας,υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Λίστα και νεοεκλεγείς Δημοτικός σύμβουλος ,κατέχοντας μάλιστα τη θέση του Αντιπρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου προτεινόμενος από την μείζονα αντιπολίτευση.Άκου ο αθεόφοβος Αρ. Τιμ.43 της 17/11/2009 αξίας 5.804,88 για απορρυπαντικά -Αρ.Τιμ.44 της11/07/2009 αξίας 10.710,00 για απορρυπαντικά από το ίδιο κατάστημα.Τιμολόγιο αξίας 9.840,00απο τον κ.ARISTIDHI GJEKA για χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες στο Δημοτικό σχολειό Αυλώνα.Αγαπητέ κύριε πρώην αντιδημαρχε Αυλώνα........κ.Ζαχαρία.. δεν θα σχολιάσω τίποτα διότι τα τιμολόγια είναι καταφανέστατα και οι παρανομίες καραμπινάτες .Πως είναι δυνατό το τιμολόγιο υπ.αρ.43 να έχει ημερομηνία κατά τέσσερις μήνες μεταγενέστερη του υπ.αριθμ.44,το οποίο μάλιστα δεν αναφέρει ούτε καν τα προϊόντα αναλυτικά, ως όφειλε ο εκδότης του;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία ο χωματουργός πως είναι δυνατό να μπερδεύτηκε και να έγραψε εργασίες στο γυμνάσιο -λύκειο και μετά από διόρθωση επί του τιμολογίου, ότι οι εργασίες άκουσον--άκουσον έγιναν στο Δημοτικό σχολείο; Αγαπητέ κ Ζαχαρία ,πως για τις παραπάνω εργασίες ο Δντης του δημοτικού σχολείου δεν γνωρίζει τίποτα;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία, τις εργασίες στο δημοτικό σχολειό νωρις της θυμηθηκατε ...ποτε δεν ειναι αργα...καλα ειναι και στις 22/12/2010 ;;;;;.........!!!!!!!!!!
    Να όμως και ένα παράξενο και ψιλικατζίδικο τιμολόγιο μεταξύ άλλων,που παρέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινότητας Καπανδριτιου,κ.Βελντανιωτης ως πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής .Άκουσον --άκουσον προμήθεια πετρελαίου κίνησης στις 12/07/2011!!!!Μάλλον έχει μπερδευτεί γιατί το πετρέλαιο κίνησης ο Βενζινας το έβαλε στο τρακτέρ του Οικονομακου........Παιδιά λίγο ντροπή γιατί θα πάρετε στο λαιμό σας και ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο.Ρε αθεόφοβε
    κ.Βελντανιωτη τι το ήθελε το πετρέλαιο κίνησης η σχολική επιτροπή;Μήπως το χρωστούσε;Καλά και γιατί δεν έκοψε δελτίο αποστολής ο βενζινας την ημέρα παράδοσης και τώρα πρέπει να απολογηθεί,που έβαλε 206 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.Καλά μέχρι πότε κ.Βελντανιωτη είχατε την αρμοδιότητα της σχολικής επιτροπής;
    Το αφιερώνω στους Πασοκους ψηφοφόρους του Λίστα στον Αυλώνα.....και αλλού!!!!!
    κ.Λίστα αναμένουμε τις όποιες ενέργειες σας,πιστεύουμε ότι το μάθημα που πήρες από την εμπλοκή σου στην υπόθεση "Μακαρου" να σε έχει κάνει σοφότερο....!!!Μήπως πρέπει να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τους δυο δημοτικούς σου συμβούλους,πριν σε κάνουν "ΡΟΜΠΑ"στο Δημοτικό Συμβούλιο;;;;;




    Αναρτήθηκε από κωστας στις 1:00 μ.μ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook
    Μοιραστείτε το στο Google Buzz

    Αντιδράσεις:
    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου



    Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
    Δημιουργία Συνδέσμου

    Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
    Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΜΑΓΚΑ 2:20 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΩΣΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ .ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΗΔΑΓΑΝ ΑΛΛΟΙ .ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΕΝΟΙ .ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011κ.Λιτσα .....εγκρινεται και επαυξανεται;;;;;;;;;.........!!!!! Ευτυχως μας......φιλαξε ο θεος!!!!Ας ειναι καλα ο Ραγκουσης!!!
    Σας παρουσιάζω σήμερα, τρία τιμολόγια από την Σχολική Επιτροπή του πρώην Δήμου Αυλώνος και ένα από το Καπανδρίτι. Πρόεδρος στην ενιαία σχολική επιτροπή, ο πρώην αντιδήμαρχος Αυλώνα κ.Ι Ζαχαρίας,υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Λίστα και νεοεκλεγείς Δημοτικός σύμβουλος ,κατέχοντας μάλιστα τη θέση του Αντιπρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου προτεινόμενος από την μείζονα αντιπολίτευση.Άκου ο αθεόφοβος Αρ. Τιμ.43 της 17/11/2009 αξίας 5.804,88 για απορρυπαντικά -Αρ.Τιμ.44 της11/07/2009 αξίας 10.710,00 για απορρυπαντικά από το ίδιο κατάστημα.Τιμολόγιο αξίας 9.840,00απο τον κ.ARISTIDHI GJEKA για χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες στο Δημοτικό σχολειό Αυλώνα.Αγαπητέ κύριε πρώην αντιδημαρχε Αυλώνα........κ.Ζαχαρία.. δεν θα σχολιάσω τίποτα διότι τα τιμολόγια είναι καταφανέστατα και οι παρανομίες καραμπινάτες .Πως είναι δυνατό το τιμολόγιο υπ.αρ.43 να έχει ημερομηνία κατά τέσσερις μήνες μεταγενέστερη του υπ.αριθμ.44,το οποίο μάλιστα δεν αναφέρει ούτε καν τα προϊόντα αναλυτικά, ως όφειλε ο εκδότης του;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία ο χωματουργός πως είναι δυνατό να μπερδεύτηκε και να έγραψε εργασίες στο γυμνάσιο -λύκειο και μετά από διόρθωση επί του τιμολογίου, ότι οι εργασίες άκουσον--άκουσον έγιναν στο Δημοτικό σχολείο; Αγαπητέ κ Ζαχαρία ,πως για τις παραπάνω εργασίες ο Δντης του δημοτικού σχολείου δεν γνωρίζει τίποτα;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία, τις εργασίες στο δημοτικό σχολειό νωρις της θυμηθηκατε ...ποτε δεν ειναι αργα...καλα ειναι και στις 22/12/2010 ;;;;;.........!!!!!!!!!!
    Να όμως και ένα παράξενο και ψιλικατζίδικο τιμολόγιο μεταξύ άλλων,που παρέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινότητας Καπανδριτιου,κ.Βελντανιωτης ως πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής .Άκουσον --άκουσον προμήθεια πετρελαίου κίνησης στις 12/07/2011!!!!Μάλλον έχει μπερδευτεί γιατί το πετρέλαιο κίνησης ο Βενζινας το έβαλε στο τρακτέρ του Οικονομακου........Παιδιά λίγο ντροπή γιατί θα πάρετε στο λαιμό σας και ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο.Ρε αθεόφοβε
    κ.Βελντανιωτη τι το ήθελε το πετρέλαιο κίνησης η σχολική επιτροπή;Μήπως το χρωστούσε;Καλά και γιατί δεν έκοψε δελτίο αποστολής ο βενζινας την ημέρα παράδοσης και τώρα πρέπει να απολογηθεί,που έβαλε 206 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.Καλά μέχρι πότε κ.Βελντανιωτη είχατε την αρμοδιότητα της σχολικής επιτροπής;
    Το αφιερώνω στους Πασοκους ψηφοφόρους του Λίστα στον Αυλώνα.....και αλλού!!!!!
    κ.Λίστα αναμένουμε τις όποιες ενέργειες σας,πιστεύουμε ότι το μάθημα που πήρες από την εμπλοκή σου στην υπόθεση "Μακαρου" να σε έχει κάνει σοφότερο....!!!Μήπως πρέπει να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τους δυο δημοτικούς σου συμβούλους,πριν σε κάνουν "ΡΟΜΠΑ"στο Δημοτικό Συμβούλιο;;;;;




    Αναρτήθηκε από κωστας στις 1:00 μ.μ. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook
    Μοιραστείτε το στο Google Buzz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. DROPIIIIIIIIII DROPI RE LAMOGIA RE AXORTAGA KORAKIA DROPI !!!!!!! OPOU KATHOSASTE THA PREPI NA SAS FTINOUME META APO OLA AFTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 3.300 EΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011κ.Λιτσα .....εγκρινεται και επαυξανεται;;;;;;;;;.........!!!!! Ευτυχως μας......φιλαξε ο θεος!!!!Ας ειναι καλα ο Ραγκουσης!!!
    Σας παρουσιάζω σήμερα, τρία τιμολόγια από την Σχολική Επιτροπή του πρώην Δήμου Αυλώνος και ένα από το Καπανδρίτι. Πρόεδρος στην ενιαία σχολική επιτροπή, ο πρώην αντιδήμαρχος Αυλώνα κ.Ι Ζαχαρίας,υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Λίστα και νεοεκλεγείς Δημοτικός σύμβουλος ,κατέχοντας μάλιστα τη θέση του Αντιπρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου προτεινόμενος από την μείζονα αντιπολίτευση.Άκου ο αθεόφοβος Αρ. Τιμ.43 της 17/11/2009 αξίας 5.804,88 για απορρυπαντικά -Αρ.Τιμ.44 της11/07/2009 αξίας 10.710,00 για απορρυπαντικά από το ίδιο κατάστημα.Τιμολόγιο αξίας 9.840,00απο τον κ.ARISTIDHI GJEKA για χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες στο Δημοτικό σχολειό Αυλώνα.Αγαπητέ κύριε πρώην αντιδημαρχε Αυλώνα........κ.Ζαχαρία.. δεν θα σχολιάσω τίποτα διότι τα τιμολόγια είναι καταφανέστατα και οι παρανομίες καραμπινάτες .Πως είναι δυνατό το τιμολόγιο υπ.αρ.43 να έχει ημερομηνία κατά τέσσερις μήνες μεταγενέστερη του υπ.αριθμ.44,το οποίο μάλιστα δεν αναφέρει ούτε καν τα προϊόντα αναλυτικά, ως όφειλε ο εκδότης του;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία ο χωματουργός πως είναι δυνατό να μπερδεύτηκε και να έγραψε εργασίες στο γυμνάσιο -λύκειο και μετά από διόρθωση επί του τιμολογίου, ότι οι εργασίες άκουσον--άκουσον έγιναν στο Δημοτικό σχολείο; Αγαπητέ κ Ζαχαρία ,πως για τις παραπάνω εργασίες ο Δντης του δημοτικού σχολείου δεν γνωρίζει τίποτα;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία, τις εργασίες στο δημοτικό σχολειό νωρις της θυμηθηκατε ...ποτε δεν ειναι αργα...καλα ειναι και στις 22/12/2010 ;;;;;.........!!!!!!!!!!
    Να όμως και ένα παράξενο και ψιλικατζίδικο τιμολόγιο μεταξύ άλλων,που παρέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινότητας Καπανδριτιου,κ.Βελντανιωτης ως πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής .Άκουσον --άκουσον προμήθεια πετρελαίου κίνησης στις 12/07/2011!!!!Μάλλον έχει μπερδευτεί γιατί το πετρέλαιο κίνησης ο Βενζινας το έβαλε στο τρακτέρ του Οικονομακου........Παιδιά λίγο ντροπή γιατί θα πάρετε στο λαιμό σας και ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο.Ρε αθεόφοβε
    κ.Βελντανιωτη τι το ήθελε το πετρέλαιο κίνησης η σχολική επιτροπή;Μήπως το χρωστούσε;Καλά και γιατί δεν έκοψε δελτίο αποστολής ο βενζινας την ημέρα παράδοσης και τώρα πρέπει να απολογηθεί,που έβαλε 206 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.Καλά μέχρι πότε κ.Βελντανιωτη είχατε την αρμοδιότητα της σχολικής επιτροπής;
    Το αφιερώνω στους Πασοκους ψηφοφόρους του Λίστα στον Αυλώνα.....και αλλού!!!!!
    κ.Λίστα αναμένουμε τις όποιες ενέργειες σας,πιστεύουμε ότι το μάθημα που πήρες από την εμπλοκή σου στην υπόθεση "Μακαρου" να σε έχει κάνει σοφότερο....!!!Μήπως πρέπει να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τους δυο δημοτικούς σου συμβούλους,πριν σε κάνουν "ΡΟΜΠΑ"στο Δημοτικό Συμβούλιο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ .ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ .ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. fovame pos me tin fora pou exi pari mazi me ta sovraka mi tous pari kai kamia pipa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΞΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ .ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΓΛΥΦΕΙ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΕΦΤΥΝΕ .ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. o xilos einai magas afou vriski koroida kai ta kani oti goustari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. 3.300 EΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΜΠΑΓΑΣΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. fssssssssssssst kwstaki. to nou sou erxete !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Γεια σου ρε ΞΥΛΟ απαιχτε.
    Ποσο κωλοτουμπας εισαι;
    Με περασες και εμενα.
    Απο το βρισιδι που εριχνες στον Λιτσα και τον Ρουσση γιατι οπως ελεγες σου εφαγαν τα λεφτα σου ,ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ο καθενας ελεγες για να μη ξεχνιωμαστε.
    Τωρα που σου ξαναπεταξαν ενα κοκαλακι ,αρχισες παλι το γλυψιμο.
    Μολις σε πουλησουν ξανα θα αρχισεις παλι τα κλαματα δεξια και αριστερα.
    Αλλα τα ιδια σκατα ειστε ολοι.
    Οταν ειναι για λεφτα ειμαστε ανοιχτοι σε ολα.
    Αντε και σε καλη μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. LAMOGIO OIKONOMAKO O EISAGELEAS ERXETE GAI ESENA KAI TON PORKY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ κ.ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΥΛΟ ΑΘΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΜΑΧΙΜΕ ΓΕΡΑ .ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.


    ΠΑΡΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΦΕΣΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. porky o dimarxos tha se adiasei kai tote tha doyme lamogio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. http://www.youtube.com/watch?v=pEDLqclYNiM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. O EPOMENOS DIMARXOS OROPOU TI THA EINAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΡΧΟΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΟΝΟΥ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΗ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. den idate kalla mallon stinei kati diko tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΖΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ!ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. τι ασχολειστε με τον ΜΠΑΛΟΚΑ ΡΕ ο ανθρωπος εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη.
    Με τις οδηγιες βεβαια του ΞΥΛΟΥ.
    Αφου ξεκινησε με τον συνδυασμο του ΓΑΒΡΙΛΟΥ ,
    εφυγε για να γινει ανεξαρτητος,
    για να παει μετα στον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ παντα με τις υποδειξεις του ΞΥΛΟΥ Ο οποιος ειχε τοτε κανει συμφωνια με τον Οικονομακο
    και οταν χαλασε η συμφωνια του ΞΥΛΟΥ με τον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ,
    Ο Σπυρετος πηρε απο το χερι τον ΜΠΑΛΟΚΑΚΟ και τον πηγε στον εταιρο κουτο ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ για να καουν ολοι μαζι.
    αι η πορεια συνεχιζεται αναλογα με τις ορεξεις και τις συμφωνιες του ΞΥΛΟΥ.
    Να δουμε που θα σταματησει η κατρακυλα.
    Παντως θα δουμε πολλες κωλοτουμπες μεχρι τις εκλογες,αναλογα με τα συμφεροντα του μεγαλοεκδοτη.
    ΞΥΛΟ ΓΕΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Αυγούστου 2011κ.Λιτσα .....εγκρινεται και επαυξανεται;;;;;;;;;.........!!!!! Ευτυχως μας......φιλαξε ο θεος!!!!Ας ειναι καλα ο Ραγκουσης!!!
    Σας παρουσιάζω σήμερα, τρία τιμολόγια από την Σχολική Επιτροπή του πρώην Δήμου Αυλώνος και ένα από το Καπανδρίτι. Πρόεδρος στην ενιαία σχολική επιτροπή, ο πρώην αντιδήμαρχος Αυλώνα κ.Ι Ζαχαρίας,υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Λίστα και νεοεκλεγείς Δημοτικός σύμβουλος ,κατέχοντας μάλιστα τη θέση του Αντιπρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου προτεινόμενος από την μείζονα αντιπολίτευση.Άκου ο αθεόφοβος Αρ. Τιμ.43 της 17/11/2009 αξίας 5.804,88 για απορρυπαντικά -Αρ.Τιμ.44 της11/07/2009 αξίας 10.710,00 για απορρυπαντικά από το ίδιο κατάστημα.Τιμολόγιο αξίας 9.840,00απο τον κ.ARISTIDHI GJEKA για χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες στο Δημοτικό σχολειό Αυλώνα.Αγαπητέ κύριε πρώην αντιδημαρχε Αυλώνα........κ.Ζαχαρία.. δεν θα σχολιάσω τίποτα διότι τα τιμολόγια είναι καταφανέστατα και οι παρανομίες καραμπινάτες .Πως είναι δυνατό το τιμολόγιο υπ.αρ.43 να έχει ημερομηνία κατά τέσσερις μήνες μεταγενέστερη του υπ.αριθμ.44,το οποίο μάλιστα δεν αναφέρει ούτε καν τα προϊόντα αναλυτικά, ως όφειλε ο εκδότης του;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία ο χωματουργός πως είναι δυνατό να μπερδεύτηκε και να έγραψε εργασίες στο γυμνάσιο -λύκειο και μετά από διόρθωση επί του τιμολογίου, ότι οι εργασίες άκουσον--άκουσον έγιναν στο Δημοτικό σχολείο; Αγαπητέ κ Ζαχαρία ,πως για τις παραπάνω εργασίες ο Δντης του δημοτικού σχολείου δεν γνωρίζει τίποτα;Αγαπητέ κ.Ζαχαρία, τις εργασίες στο δημοτικό σχολειό νωρις της θυμηθηκατε ...ποτε δεν ειναι αργα...καλα ειναι και στις 22/12/2010 ;;;;;.........!!!!!!!!!!
    Να όμως και ένα παράξενο και ψιλικατζίδικο τιμολόγιο μεταξύ άλλων,που παρέδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινότητας Καπανδριτιου,κ.Βελντανιωτης ως πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής .Άκουσον --άκουσον προμήθεια πετρελαίου κίνησης στις 12/07/2011!!!!Μάλλον έχει μπερδευτεί γιατί το πετρέλαιο κίνησης ο Βενζινας το έβαλε στο τρακτέρ του Οικονομακου........Παιδιά λίγο ντροπή γιατί θα πάρετε στο λαιμό σας και ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο.Ρε αθεόφοβε
    κ.Βελντανιωτη τι το ήθελε το πετρέλαιο κίνησης η σχολική επιτροπή;Μήπως το χρωστούσε;Καλά και γιατί δεν έκοψε δελτίο αποστολής ο βενζινας την ημέρα παράδοσης και τώρα πρέπει να απολογηθεί,που έβαλε 206 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.Καλά μέχρι πότε κ.Βελντανιωτη είχατε την αρμοδιότητα της σχολικής επιτροπής;
    Το αφιερώνω στους Πασοκους ψηφοφόρους του Λίστα στον Αυλώνα.....και αλλού!!!!!
    κ.Λίστα αναμένουμε τις όποιες ενέργειες σας,πιστεύουμε ότι το μάθημα που πήρες από την εμπλοκή σου στην υπόθεση "Μακαρου" να σε έχει κάνει σοφότερο....!!!Μήπως πρέπει να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τους δυο δημοτικούς σου συμβούλους,πριν σε κάνουν "ΡΟΜΠΑ"στο Δημοτικό Συμβούλιο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Esei poy asxolisai me ta timogia 8a se doyme Kai esena sto telos
    tis θitias sas ti πoysties θa exetai kanei ante nterekei ......xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. δηλαδη επειδη ειστε πουσ..ες εσεις θα γινουμε και εμεις.

    αντε ρε λαμογιααααααααα.

    αντε σπιτι γρηγορα,γιατι θα πεσει πολυ ΡΟΧΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. TA JSB ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΨΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ??? ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. που ηταν ρε μεγαλε οι τσαπες και μας πριξανε ολο το απογευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. olo malakies lete.ti doulia exei o balokas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. χριστοφορε αυτεσ οι μαλακιεσ 3300 ευρω???
    δε γαμιομαστε!!!!
    τα ταμπουρλα ειναι πολιτιστικεσ εκδηλωσεισ???
    για να μασατε με την κλειω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ .
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΑΝΩΝΥΜΕ (5 Αυγούστου 2011 5:11 μ.μ.) ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ??? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ...''Τ Α Σ Ι Α'' ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ!!!!!!!! ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ)!!!!!!! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΜΑΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ; ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ .ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. αντρα μου των 1.06 ελα .αλλα παρε φορα να μασ κλασεισ τα αρχιδια .εμεισ θα σου δωσουμε συγχωροχαρτι και θα στον ακουμπισουμε λιγακι .μονο να εισαι πλυμενοσ και αρωματισμενοσ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Ο ΔΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΝΟ ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΒΡΩΜΟΚΟΛΟΥΣ .ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΡΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.Α ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Maximipoli, Δημοτικά, ΩρωπόςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: «…έχουν να κάνουν με πολιτική αλητεία»!
    Δημοσιεύτηκε στις 08 August 2011 by maximipoli

    Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καλεί συνεδρίαση στις 16.00, για να συζητηθούν μεταξύ άλλων, το θέμα του Γ.Π.Σ. Καλάμου (αίτημα 30 μελών του δημοτικού συμβουλίου), η σύμβαση με τα ΚΤΕΛ και θέματα του Νομικού Προσώπου.
    Για το δημοτικό συμβούλιο αυτό -στο οποίο είναι γνωστό πως θα απουσιάζουν εκτός Ωρωπού εκμεταλευόμενοι τις αργίες του 15Αύγουστου πολλοί σύμβουλοι-, ο Δημήτρης Κιούσης έκανε την παρακάτω δήλωση:
    «Η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου, μη σεβόμενη πάλι το θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης και θέλοντας να αποφύγει τον έλεγχο για την πολιτική που ακολουθεί και τις αδιαφανείς πράξεις της, καλεί σε δημοτικό συμβούλιο με πολύ σοβαρά θέματα τα οποία σημαδεύουν την πορεία του τόπου, την προσεχή Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 4 το μεσημέρι, παραμονές της Παναγίας, προφανώς για να επαναλάβει το ανοσιούργημα ενός σκιώδους δημοτικού συμβουλίου με ακόλουθους του άφωνου «ναι», που πήρε ομόφωνη απόφαση να καταργήσει την μακρόχρονη εμποροπανήγυρη της Σκάλας.
    Η Δημοτική Αρχή επαναλαμβάνει τον εαυτό της. Έναν εαυτό που έφτασε να σημαδευτεί και από την κλοπή περιουσιακών μηχανημάτων του Δήμου μεγάλης αξίας, με δική της αποκλειστικά ευθύνη, που ο λαός του Ωρωπού πλήρωσε και τώρα θα τον κλιθεί να τα ξαναπληρώσει.
    Τέτοιες μεθοδεύσεις, έχουν να κάνουν με πολιτική αλητεία, την οποία δυστυχώς ήδη πληρώνει ο τόπος και ο κάθε υπεύθυνος πολίτης έχει υποχρέωση να καταγγείλει και όχι να συγκαλύψει».
    Leave a Reply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΞΥΛΟΣ.
    ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΙΟΥΣΗΣ.
    ΜΠΑΛΟΚΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.
    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΤΑ ΥΟΟΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΚΑΛΑ ΡΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΙΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΦΙΑΡΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΝΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. KOLOTOYMPES POLLOI!MPEMPETSOS,TOPALIDIS,KONTOGIANNI.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. 3.300 EΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. o xristoforos apo oti mas les gamai, esi omos prepi na exis mini loliiiii kero monaxouli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. les kai den ixame malakes mas prostethike kai o padognostis d kiousis. re ai sto diaolo kai trava apo eki pou irthes koutoponire.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΟΥΣΗΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΟΛΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ .Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΙΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. poso ine to enikio giati thelo na apothikepso kati tapites re pedia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ντροπη να αναφερεστε σε ατομα που δεν γνωριζετε. το οτι γραφει στον μαλακα τον ξυλο, δεν συμμαινει τιποτα αλλο παρα μια λαθος επιλογη. ειναι πραγματικα, πολυ καλος ανθρωπος. ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΛΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.......ΒΛΑΚΑ.Ε.ΒΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΒΛΑΚΑ ...ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΒΛΙΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. GIATI PIOI ALLOI GRAFOUN EKTOS APO AYTOUS?MONOI TOUS APANTOYN STA SXOLIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. zoume ena megalo berdema... o blias theli na diri tin elleni i opia theli na gamisi to bebetso o opios theli na gamisi to blaxo kai ton kathigiti oi opioi theloun na min perasi to Γ Π Σ to opio omos Σ to theli o balokas pou avadari ton xilo pou theli na tous gamisi olous ala den bori. mesa se afto to berdema o daounis pou theli to Γ Π Σ theli na min simfonisi me aftous pou simfonoune kai anagastastika simfoni me ton pepa kai ton vasilako oi opioi simfonoune kai aftoi me ti siratous me ton bebetso pou ithelan na gamisoun prin ena mina..... EROTISI,, TELIKA GAMAI KANENAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. re paidia autos o oikonomakos pou einai re; uparxei pou8ena;exoume dhmarxo h oxi; mallon oxi.re ti psifisamai reeeeeeeeeeeeeeee;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. apo tous apateones ekviastes kai tokoglifous tou litsa, 1000 fores o oikonomakos kai i parea tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΜΗΠΩς ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ;ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. o teos predros tou markopoulou o makis tha sinexisi tis diakopestou kai tha sas exi opos pada gramenous sta paparia tou lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ρε κοντοπουτανο απο την ναξο,γραφεις μια ρουφιανια ,τους βαζεις ολους να τσακωνονται και μετα κανεις τον μαλακα.που θα παει ομως ,εχει ο καιρος γυρισματα.σε 18 χρονια που δεν θα εισαι πια στην εξουσια θα σου πω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ayti tin ellenitsa, tin gami kanenas? mou fenete san xronia agamiti.exoyme ton RITS edo ston oropo pou kanei thaumata se kati tetoies.kai efedriko ton aderfo tou.blidouououou.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. poli kapsoura apo oti blepoume o koloneros me ti hotelen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Kita re pou ir8e o bebetsos kai o balokas na kani koumado stis periousies mas... tin epomeni fora pou 8a tolmisoun na er8oun ston kalamo tous iposxome toulaxiston 2 kesedakia provio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. me tin moni diafora oti o 2os exei perioysia ston kalamo kai endiaferetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. kai pou ti vrike o katapatitis ta ixe apo ton papou tou????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. re aftos o dedes ti malaks einai? v1 v2 mas ta zalise ta arxidia.. re den poulame reeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. κατι μου λεει, πως η ελενιτσα, εχει να δει χαρα στα σκελια, απο την μεταπολιτευση. και εαν κρινεις και τις επιλογες της, διψαει πολυ το αιδειο της. η μονη και συγουρη λυση. ΡΙΤΣ(6948455678). τα κανει ολα, χωρις αναστολες, ευκολα και σε χαμηλες τιμες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. oxi re zwo twn 9.00 apo thn gynaika tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή