Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΠΠΑ!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΤΣΑ!


Ο Παναγιώτης Πέππας στο προτελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο εξεμάνει και κατηγγειλέ τον κύριο Λίτσα,για προσωπική επίθεση εναντίον του και για υβριστική και συκοφαντική κίνηση του πρώην πια κοινοτάρχη Μαλακάσας.
Στο συγκεκριμένο βίντεο,που έχει αναρτήσει κάθε άλλο παρά εχθρικό άτομο προς τον κύριο Λίτσα,και στο χρονικό σημείο 11.09 min φαίνεται ακριβώς η κίνηση του κυρίου Λίτσα και ακούγεται ακριβώς τι είπε.
Ο κύριος Λίτσας με χαμένη ψυχραιμία και με λάθος λογαριασμό-σε λίγο θα του έρθει- κάθε μέρα που περνά διολισθαίνει όλο και περισσότερο σε επικύνδινα μονοπάτια.
Αφήστε τον μόνο του.
Από εκεί που πάει έχει ΝΤΟΥΒΑΡΙ.

44 σχόλια:

  1. XAΑΑXAXA O ΟΡΙΣΜΟΣ TOΥ ΞΕΦΤΙΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ston kalamo simera to gimnasio den litourgise giati den ipirxe petreleo , mimpos prepi kapios simvoulous tou kalamou na mas eksigisi to giati??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη η φωτογραφια με τις αδερφες, που ειναι ρε φιλαρακο?????? μας έλειψες, αλλα παλι τον κουτοκωτσο, βαράτε. ένας χρονος περασε. κανενα απο τους μαλακες της διοικησης, δεν εχετε να περιγράψετε?????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζαφειρακο για τον κολητο σου τον Βασιλακο δεν μασ λεσ τιποτα.Αφησε τα σχολεια χωρισ πετρελαιο,παγωνουν τα παιδακια και αυτος τρεχει να βρει τιμολογια που να τρωνε μπανανες σε μαντρες με ξυλα.Τι ειπατε κ.Βασιλακο Παναγιωτη;Δεν ακουσα.Αλλα αφου η αντιπολιτευση δεν ασχολειται ,τι περιμενεις;Δυστυχως για σενα Μπαναωτη Βασιλακο,ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.


    Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com1 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:39 μ.μ.

      εσυ καλέ μου φίλε που με ταυτίζεις με το Ζαφείρη,είσαι τόσο κουτός και αδαής που δεν μπορείς να χωρίσεις ούτε δυο γαιδάρων άχυρα.
      καθένας μας έχει τρόπους και μεθόδους στη ζωή.
      ψάξτο λίγο και θα αντιληφθείς τι ενοώ.
      πάντως είσαι πολύ μακρυά.

      Διαγραφή
  5. re arvaniti ti mas les tora ? o vasilakos ine arxodas kai omorfadras, tora an ekane kai kana dio arpaxtes giati to kanis 8ema esi stin 8esitou ti tha ekanes??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΗΣΥΧΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ...ΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΤΑΙΖΕΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ.

    ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΓΕΡΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο φίλος μας, που χαμογελα ειναι ο ΛΙΟΝΑΣ?????? Τετοια κορμια βγαζει μονο το μαρκοπουλο, ειδικα οταν γυμνάζονται ποδοσφαιρικα σε 5χ5 γηπεδακια, και πηγαινοντας εκει με το οχημα του δημου, φυσικα. Α και προσοχη κατα την αποχωρηση απο την εντονη εκγύμναση. Δεν θα μπορεσουμε να δικαιολογησουμε και αλλο στουκαρισμα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TA ''ΕΡΓΑΛΕΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ή ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λαικισμος του κ.Λιτσα.....!!!!!,
    το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το
    προετοιμάζουν.............!!!!!!!!!!!
    Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το
    Λαϊκισμός: "το δημόσιο ψέμα ,προς
    ιδιωτικό όφελος"
    δελτίο τύπου της "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉΣ Συνεργασίας του κ.Λιτσα ,σε σχέση με την απαράδεκτη καθυστέρηση του Δήμου Ωρωπού και του Δημάρχου να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε σχέση με το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής,να ενημερώσει τους κατοίκους και τους φορείς.Μέχρι εδώ όλα καλά.....και άγια...!!!!!
    -κ. Λιτσα ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΥΝ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ.....!!!
    Ν Α Γ Ι Α Τ Ι:
    -κ. Λιτσα,αφού εσείς είχατε πλήρη ενημερωση για το νέο Ρυθμιστικό σχέδιο εδώ και επτά μήνες,για ποιο λόγω δεν ενημερώσατε τους κατοίκους του Δήμου;
    -κ.Λιτσα για ποιο λόγω δεν προκαλέσατε με δική σας πρωτοβουλία
    την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου;
    -κ.Λιτσα έχω την εντύπωση,ότι τουλάχιστον δυο πρόεδροι Δημοτικών κοινοτήτων ,ήταν τουλάχιστον συνεργάτες σας στις τελευταίες εκλογές,γιατί δεν συγκάλεσαν την δημοτική κοινότητα και τους κατοίκους για ενημέρωση;
    -κ.Λιτσα επειδή το συγκεκριμένο σχέδιο έχει δοθεί όμοιο και απαράλλακτο από τον κ. Σουφλιά,μπορείτε να δώσετε στη δημοσιότητα το έγγραφο της κοινότητας Μαλακάσας,συνοδευόμενο με την απόφαση του τότε κοινοτικού συμβουλίου με τις προτάσεις σας;
    -κ Λιτσα επειδή "ούτε θέλετε....ούτε μπορείτε",αφήστε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις και προσπαθήστε να καταλάβετε,ότι σε θέματα μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου χρειάζεται σοβαρότητα ,υπομονή και εμμονή....!!!
    -κ. Λιτσα μήπως για την κακή λειτουργία ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(μη σύννομη) ευθυνόσαστε και εσείς ....με ερωτηματικά συμψηφισμού και συγκάλυψης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θελω την αποψη του αντιδημαρχου ΛΙΟΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ για το ρυθμιστικό που αφορα την παραλια μαρκοπουλου. Θελω την αποψη του, απο τοτε που ηταν αντιπροεδρος(ή δεν εγινε?) επι θητειας ΤΣΑΓΑΛΑ. θελω να μαθω τις ενεργειες κια τις παρεμβασεις του. Θελω...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αληθεια ποσο πληρωσαμε την ΣΤΟΥΚΑ του, και ποιες ηταν οι κυρώσεις απο τον δημαρχο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΑΙΟΣ. con tsipos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o ψηλος με τα γυαλα θυμιζει εντονοτατα ΤΖΩΡΤΖΗ!!!
    Ρε που εισαι εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οικονομακοι μην ακουτε τιποτα.
    εχετε 2 χρονια μπροστα σας.καντε αυθαιρετα,καντε απ'ευθειας αναθεσεις,ξεπατωστε τις παγιες προκαταβολες,παρτε ποσοστα απο τους εργολαβους.ΛΙΓΟΥΡΙΑ.
    οτι φατε οτι πιειτε και οτι αρπαξει ο κωλος σας.
    προφητικη η φωτογραφια .

    ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. o ιδιοκτήτης του μπλοκ ειναι πουτανας γιος....καλο ε πουτανας γιε.και η γυναίκα σου παίρνει πιπες με καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com2 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:26 μ.μ.

      κωστακη παλι δεν πηρες τα χαπια σου?ατιμο παιδι τι σου εχει πει ο γιατρος?

      Διαγραφή
  16. Ο ΠΕΠΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΕ?ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΙΤΣΑΣ?ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ???ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑΑΑΑ ΧΕΡΙΑΑΑΑΑΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΖΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ!!! ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΟΚΟΝΑΜΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ESI DERKO ARXIROUFIANE KAI ARPAHTIKO TOU KALAMOU OSO KAI AN HTIPIESE STIN KAREKLA DEN THA KATHISIS POTE. PARE KAI ESI TA HAPIA SOU TORA SAN TON KOLITO SOU KAI ADE GEIAAA

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ.ΠΕΠΠΑ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΒΛΑΧΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!

      Διαγραφή
  17. θελω να ρωτησω το Ζαφειρη και το Βασιλακο γιατι καλυπτουν το Ζαχαρια και το Βελτανιωτη και δεν βγαζουν τι ακριβως παρελαβαν στο φως.
    Μαλον ακολουθειτε τη συνταγη του Δημαρχου που δεν εχει ακομα απογειωσει κανεναν.
    Όταν ομως αλλάξουν τα πραγματα να σας δω που θα πατε να κρυφτειτε ολοι σας.
    Αυτοι θα σας φανε ζωντανους
    Ξυπνάτε όσο είναι καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ama exete arxidia vgalteta re magkes!!!alla ti na bgalete auto pou den iparxei?basilakozafiroevrinomi ti patises xontra!

      Διαγραφή
  18. Οropos Gay Pride 2011: Φεστιβάλ Ομοφυλοφίλων

    Μπορεί ο προηγούμενος Δήμαρχος Γαβριήλ Γεώργιος, να φοβήθηκε το πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις των πολιτών της πόλης του και να μην αποδέχθηκε την πρόταση για το Oropos Gay Pride, ο νέος δήμαρχος όμως Γιάννης Οικονομάκος σκέπτεται σοβαρά να θέσει υπό την αιγίδα του Δήμου το « Oropos Gay Pride 2012». Τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου δημάρχου «περί σεβασμού στην διαφορετικότητα», η φετινή γιορτή των ομοφυλοφίλων που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία της Σκάλας Ωρωπού, θα έχει την υποστήριξη του Δήμου. Η απόφαση του δημάρχου ελήφθη αμέσως μετά την εξαγγελία των αντιδημάρχων πρώτων στην τάξη του Δήμου για τη διοργάνωση του « Oropos Rainbow Week», μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της περιοχής μας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars» στον τόπο.

    Ανοιχτό παραμένει τώρα και το θέμα ειδικής ενότητας για τους αρβανίτες και βλάχους gay, μιας και ο Κωνσταντίνος Λίτσας, έχει επανειλημμένως δηλώσει την υποστήριξη και διοργάνωση ενός αντίστοιχου «Gay Pride» στο χωριό του, στο πλαίσιο των προσπαθειών για προσέλκυση τουριστών, αλλά κολλούσε αυτή του η πρωτοβουλία, στις αντιδράσεις της τοπικής του κοινωνίας. Τώρα όμως ανέλπιστα, βρήκε αρωγό σ’άυτην του την προσπάθεια, συμπατριώτη του, και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, που συμβάλει τα μέγιστα, στην προσπάθεια αυτή.

    ΠΗΓΗ
    trelokouneli.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτο το τρελο μωρο, η ΖΕΤΑ, αληθεια που ειναι? ειδα οτι ο μπαμπας κυκλοφορει και καινουργιο τουτου. καλωριζικο βρε.... φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. zafeiri apo ta trofima gia toys ftoxoys pires 3 kila.kane ligo kratei se pirane xampari.o papadakis toy ant1 einai valtos toy litsa re vlaka den to katalaves.telika me oikonomoy-giasemaki-h mpempeto tha eisai tin alli.ase kotoyla me to gianaki tha eisai pali.anekdoto na pas me litsoroysides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ 7 ΣΕ 5.ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΓΩ ΛΙΟΝΑΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΖΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνα με δημοσιευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.
    Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επομενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποια γινονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.
    Τι σημαινει αυτο;;;
    Τα blogs που βγαινουν απο την Ελλαδα και ειναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα εχουν την καταληξη blogspot.com.gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια και θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για συκοφαντικη δυσφημιση!!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
    ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. simfona me dimosiefma tou bbc cnn word news al zazira ny times, tha mas kanoun ta 3-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. xaxaxaaxxaxaxaax a re peppa mia zwi "omorfantras"..min tsirizeis omws giati den katalabainw ti les.mi sfurizeis re mila san antras den eisai sfurixtra!!!frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΜΒ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
    ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ .... ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ.... ΕΥΡΩΦΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΦΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ...ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟ ΤΥΠΟΥ ΞΕΡΟΛΑΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΝΕ?????????ΑΛΛΑ ΑΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜ...ΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???? ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟ.Η ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ Η ΜΕΤΡΑΣ ΠΟΛΥ Η ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ[ΖΑΦΕΙΡΗΣ] ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΖΑΦΕΙΡΗΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΔΥΜΟ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ,ΤΟΣΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.
    ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΡΟΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πήξαμε στους γιδοτρέντι φίλε Άρη και έχουμε άλλο τόσο και βάλε για να κάνουμε το καλλικρατικό μαντρί μεγάλο.

    Κίτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. pali kala pou tha milisi o kostakis gia to rithmistko, alioss.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ειστε τελικα πολυ κωλοζωα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. για ολα φταιει ο λιτσας που ειναι ο ερμης αναδρομος φταιει ο λιτσας που βρεχει σημερα φταιει ο λιτσας τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη καποιος πρεπει να φταιει κ αυτος ειναι ο λιτσας... δεν πατε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. esi koita na plirwseis tou eipe k tou edeikse to nero den tou eipe kati kako malon o kurios peppas 8a eixe polu kairo na plirwsei to nero o litsas tou to 8umise kai ton agxwse ton an8rwpo xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή