Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ!!!!

Το apokalifsitora δέχτηκε άάνανδρη και ύποπτη επίθεση,από κύκλους που ήθελαν να σταματήσουν την φωνή του,και να του κόψουν τον δρόμο προς την απόλυτη αλήθεια.
Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας πεισμώσουν και να μας καθυστερήσουν για μισή μόνο μέρα.
Τώρα ας ετοιμαστούν για τις συνέπειες.

18 σχόλια:

  1. ο ξυλοσ ποιον εκπροσωπουσε στην συνεδριαση τησ οικονομικης επιτροπης?
    Την μειζονα αντιπολοτευση?
    Α Ρε Ξυλο που θες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΡΜΑ , ΔΑΒΡΗ ΜΑΡΙΚΑ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως ο δημαρχος εχει φασιστικες καταβολες λογω καταγωγης και δεν επιτρεπει την λειτουργια των δημοτικων κοινοτητων αφου δεν εμπιστευεται ουτε αυτος που ειχε συμπεριλαβει στο ψηφοδελτιο του.
    Καποιος πρεπει να του εξηγηση οτι η αποκεντρωμενη αυτοδιοικηση καθοριζεται απο κανονες και εγκυκλιους. βλεπε υπ αρ.49
    Τι ειναι αυτη η περιβοητη υπ αρθ 3 αποφαση του δημαρχου και γιατι την κρυβουν και δεν την δημοσιευουν οπως εχουν υποχρεωση .
    Ο βοριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12.43.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΣ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη συνεδρίαση με τραπέζι 3.500 ευρώ !

    Δαπάνη και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εορταστικής εκδήλωσης στη δημοτική κοινότητα Μαρκοπούλου.

    Αυτός είναι ο ρόλος της οικονομικής επιτροπής ;
    Σε καλή μεριά τα λεφτά μας ρε παιδιά.

    Άντε βρε, καλοφάγωτα!

    Καλλικράτης - Νόμος

    Υποχρεώσεις δημάρχου, αντιδημάρχου
    και μελών επιτροπών.

    1. Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής κατά την άσκηση των καθηκόντων τους θα πρέπει:
    α) να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τις υποχρεώσεις τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος,
    β) να σέβονται και να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των πολιτών και να μεριμνούν για την καθολική εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους προς το δήμο χωρίς διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου ή του κοινού συμφέροντος,
    γ) να δηλώνουν κάθε προσωπικό συμφέρον(ιδιοκτησιακό ή οικογενειακό)που έχουν σε σχέση με θέματα του δήμου,
    δ) να ενθαρρύνουν και να προωθούν κάθε μέτρο που προάγει τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους και λειτουργίας του δήμου.

    Μέλη που το ψήφισαν.

    Ανυφαντής Κώστας, Γιαννάς Γιάννης Λάμπρου Δημήτρης, Λεμπούσης Βαγγέλης, Μπόρσης Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Λάμπρου. Τυγχάνει να μην σας γνωρίζω προσωπικά, το όνομα σας ενεπλάκη εχθές σχετικά με το δείπνο που παραθέσατε στο Μαρκόπουλο φιλοξενώντας το δημαρχικό ζεύγος τον μητροπολίτη Κύριλλο, και άλλους 97 εκλεκτούς καλεσμένους σας. Έχετε δικαίωμα να τραπεζώνετε οποίον εσείς θέλετε, να καλείτε όποιον πραγματικά επιθυμείται, αρκεί να πληρώνεται από την τσέπη σας, και σε χώρο που ανήκει σε εσάς. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κατασπαταλάτε τα χρήματα μας, σε ανούσιες πράξεις όπως την χθεσινή, χρεώνοντας 3000ε+ΦΠΑ τους συνδημότες μας, αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε όλοι μας. Προκαλείτε με τον χειρότερο τρόπο το λαϊκό αίσθημα, για ένα δείπνο που ουσιαστικά δεν κόστισε ούτε τα μισά χρήματα, βάση πληροφοριών μας. Εάν νοιώθετε βαθύτατα υποχρεωμένος στο δήμαρχο(που έτσι θα πρέπει λογικά να συμβαίνει, αφού με μόλις 40σταυρους στο χωριό σας, και σε μη εκλόγιμη θέση, βρεθήκατε ξαφνικά αντιδήμαρχος), πληρώστε η ξεπληρώστε την δέσμευση και την εμμονή του δημάρχου στο πρόσωπο σας, με δικά σας χρήματα. Καταλογίζεστε για μια πράξη, όχι ατυχής η λανθασμένη, αλλά για απόφαση δόλια και υποχθόνια. Για την αρχομανία σας δεν θα αναφέρουμε τίποτα προς το παρόν. Ίσως απορρέει από την απειρία και τον ζήλο σας, να επικυρώσετε την επιλογή του αρχηγού σας. Δεν φαντάζεστε όμως, πόσο κοντά είμαστε. Μπορούμε και γνωρίζουμε τα πάντα. Και δεν θα κρίνουμε τις δικές σας επιλογές προσωπικά, αλλά αυτόν που αποφάσισε για την δική σας επιλογή.

    ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to proto ergo tou oikonomakoy .trapazi 3690e xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ . ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετοιμαστε καραβι να φυγετε.Αρκετα με εσας.Δεν αξιζετε ,δεν το μπορειτε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπητε φιλε αν ξερεις που πεφτει το μαρκοπουλο ελα να ρωτησεις ποιος ειναι ο λαμπρου.ειναι αυτος που το διθεσιο σχολειο το εκανε εξαθεσιο ολοημερο και πηγαινω σημερα τα παιδια μου που τισ βασεις για τις αιθουσες τις πληρωσε απο την τσεπη του που την ερχειρηση του συγχωριανου μας ανεργου την πληρωσε αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΑ !! συγνώμη. Τότε μπορεί να κλέβει ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ?ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ.ΜΙΑ Η ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΦΑΔΟ ΜΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλλον ο Δήμαρχος και η παρέα του διάλεξαν λάθος ονομασία για τον συνδυασμό τους αντι για όραμα δημιουργίας θα έπρεπε να λέγοντε οι τραπεζοκόμοι και τζαμπατζήδες δημιουργοί.Αυτοί που φώναζαν και προλαλούσαν θάυματα γιατί τώρα δεν λαλούν?Που είναι η ευαισθησία αλλά βέβαια τώρα που το αποθυμένο πραγματοποιήθηκε σιγά μην ενδιαφερθούν για τα παιδιά η τον κόσμο που θα λάβει τελικά οτι έδωσε αφου τον παραμύθιασαν με τα λόγια τους,παπατζήδες, φαμφάρες,κουταμάρες.-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ,ΑΛΛΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oikonomako ton poylo molis ematha oti ua eisai akoma dimarxos gia 20 meres .alitheei ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. arxise i masapouka sto markopoulo...re mazeuftetous

    ΑπάντησηΔιαγραφή