Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?

Δεν είμαστε από εκείνους που βιάζονται να κρίνουν τον νέο Δήμαρχο Ωρωπού.
Το αντίθετο μάλιστα.
Επειδή εδώ ζούμε και γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα εκτιμούμε πως έχει καλές προθέσεις.
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να στιλητεύσουμε δύο ενέργειες που συνέβησαν στο ξεκίνημά του,που μας προβλημάτισαν έντονα και μας έκαναν να ανησυχήσουμε για το μέλλον.
1)3500 ευρώ διέθεσε ο Δήμος μας(άραγε με ποιον προϋπολογισμό και με ποια απόφαση?),για να τραπεζώσει μετά από την γιορτή του Αγίου Αθανασίου στο Μαρκόπουλο,τον Κύριλο και κάμποσους άλλους υποτίθεται επισήμους.
Η Διαδικασία έγινε με απ ευθείας ανάθεση,την οποία διαχειρίστηκε αποκλειστικά ο Αντιδήμαρχος κύριος Λάμπρου,που μάλλον ζήλεψε την μέθοδο και την δόξα του προκατόχου του ,αυτοκράτορα Μάκη και σαν άλλος Καίσαρ,αποφάσισε άρτον και θεάματα ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας.
Και καλά αυτός αγαπητέ δήμαρχε,εσείς?
Ήρθατε σαν καλός ποιμενάρχης στην Οικονομική Επιτροπή να καλύψετε τον κύριο Λάμπρου,και να δώσετε πολλή δουλειά στον φίλο σας τον κύριο Ξύλο,που είναι από τις λίγες φορές που έχει απόλυτο δίκιο στα όσα γράφει(τι να λέει άραγε ο κουμπάρος σας τώρα?).
Ό κύριος Λάμπρου με αυτό το απίστευτο υπεροπτικό ύφος που διαθέτει και με αυτή την περίεργη(το λιγότερο) αντίληψη περί διαδικασιών  που έχει,σας εξέθεσε κύριε Δήμαρχε και εσείς αντί να τον αδειάσετε και να τον αναγκάσετε να πληρώσει το κέφι του,από την παχυλή αντιμισθία του Αντιδημάρχου που απολαμβάνει,τον καλύψατε και κάνατε ένα μεγάλο φάουλ,από τα αποδυτήρια.
Για σκεφτείτε τα όσα παραπάνω σας γράφουμε κύριε Δήμαρχε και πραγματικά πιστέψτε πως σας τα γράφουν άνθρωποι,που πιστεύουν στην εντιμότητα και το ήθος σας.
2)Είναι δυνατόν κύριε Δήμαρχε να κυκλοφορείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο?
Και μάλιστα με το συγκεκριμένο(άραγε τι να λέει γιαυτό ο κουμπάρος σας?).
Τόσο καιρό κατακρίναμε τον κύριο Ρούσση που έκανε ακριβώς το ίδιο,τώρα τι άλλαξε κύριε Δήμαρχε?
Η Επικοινωνιακή σας ομάδα,έπαιξε προεκλογικά,πολύ καλά το παιχνίδι σας και σας έδωσε ένα τίτλο που πραγματικά ,οφείλουμε να παραδεχτούμε πως πέρασε στον λαό.
Μίλησε για τα καλά παιδιά.
Τα καλά παιδιά κύριε Δήμαρχε είναι καλά όλες τις εποχές.
Και στην βαρυχειμωνιά και στον καύσωνα.
Σκέψου και αυτά που σου γράφουμε Δήμαρχε,κάτω από το ίδιο πρίσμα που παραπάνω σου εξήγησα και ξεκαβάλα το καλάμι,πριν είναι πολύ αργά.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

39 σχόλια:

  1. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΖΑΦΕΙΡΗ-ΗΛΙΑΣΚΟ. ΟΤΑΝ ΥΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΑ , ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE FILE TI DOULEIA EXI O ZAFIRIS KAI O ILIASKOS ME TON LAMPROU KAI ME TO TZIP TOU ROUSSI?
    MIPOS VLEPEIS PANTOU FANTASMATA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη συνεδρίαση με τραπέζι 3.500 ευρώ !

    Δαπάνη και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εορταστικής εκδήλωσης στη δημοτική κοινότητα Μαρκοπούλου.

    Αυτός είναι ο ρόλος της οικονομικής επιτροπής ;
    Σε καλή μεριά τα λεφτά μας ρε παιδιά.

    Άντε βρε, καλοφάγωτα!

    Καλλικράτης – Νόμος

    Υποχρεώσεις δημάρχου, αντιδημάρχου
    και μελών επιτροπών.

    1. Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής κατά την άσκηση των καθηκόντων τους θα πρέπει:
    α) να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τις υποχρεώσεις τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος,
    β) να σέβονται και να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των πολιτών και να μεριμνούν για την καθολική εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους προς το δήμο χωρίς διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου ή του κοινού συμφέροντος,
    γ) να δηλώνουν κάθε προσωπικό συμφέρον(ιδιοκτησιακό ή οικογενειακό)που έχουν σε σχέση με θέματα του δήμου,
    δ) να ενθαρρύνουν και να προωθούν κάθε μέτρο που προάγει τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους και λειτουργίας του δήμου.

    Μέλη που το ψήφισαν.

    Ανυφαντής Κώστας, Γιαννάς Γιάννης Λάμπρου Δημήτρης, Λεμπούσης Βαγγέλης, Μπόρσης Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ta lamogia arxisan to fagopoti . kai sas psifisame gia kala paidia.den afiname toys idioys ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ogigoyn kai alavanoi to tzip toy dimoy ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.Η ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΗ ΠΕΤΑΞΕ.ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΨΑΞΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΑΑΛΛΟΟΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνώ απόλυτα φίλε.που θα πάνε σε λίγο να κρυφτούνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΙΠΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ .ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΧΑΧΑΧΑ. ΓΙΟΥΡΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΚΑΛΑ......ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΗΡΑΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ...ΟΥΣΤ ΒΛΑΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννη μας εξέπληξες όλους με τις επιλογές σου, αφού μόνο εσύ κατάλαβες τους λόγους ορισμού αντιδημάρχων κάποιον ανθρώπων. Αρχίζουν να σε εκθέτουν, ξεκινώντας με πλημμελήματα. Τα κακουργήματα θα τα μάθεις από τα βόρια, με τον άλλο αντιδήμαρχο των 40σταυρων στο χωριό του. Και τότε το χαμόγελο θα παγώσει στα χείλη σου για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νωρίς άρχισαν οι καμπάνες να χτυπούν.Μα νομίζουν κάποιοι επειδή πήραν λίγη δανεική εξουσία οτι έγιναν τι βασιλιάδες,πρίγκηπες,λόρδοι.Μάλλον επειδηξίες για να βγάλουν ολα τα κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακατέχουν,παίρνουν οτι ανήκει ουσιαστικά σην εξυπηρέτηση του Δήμου και το λειτουργούν προς ωφελός τους.Κακομοίρηδες δεν πάει το φτωχό μυαλό τους στο άυριο,ολα είναι εφήμερα τσιφλίκι κανενός δεν πρέπει να γίνει δημόσια περιουσία.Ο κόσμος σας διάλεξε για καλύτερες ημέρες αλλά εσείς αποδειχτήκατε ανθρωπάκια που οτι έβριζαν το πράτουν στο έπακρον.Και περισσότερο για λύπηση είναι ο αρχηγός σας που θεοποιήθηκε αλλά κατεβαίνει προς τα τάρταρα μόνο που δεν το βλέπει γιατί φορά παρωπίδες της μεγαλομανίας του..-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ.
    ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. afidnos.blogspot.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ;

    Η καύση των σκουπιδιών έχει το ίδιο ολέθριο αποτέλεσμα όπου και να γίνεται...

    http://maximipoli.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επανάληψη των εκλογών της 2ης Κυριακής;
    Σφάλματα στην ποσόστωση ανδρών-γυναικών στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Οικονομάκου «Όραμα Δημιουργίας», οδηγούν πιθανότατα σε ακύρωση της συμμετοχής του στις εκλογές και επανάληψης των εκλογών της δεύτερης Κυριακής, μεταξύ της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» του Κώστα Λίτσα και της «Δυναμικής Πολιτείας» του Γιώργου Γιασημάκη!

    Τα λάθη έγιναν σε δυο τοπικές κοινότητες (Αφίδναις, Μαλακάσα) και στη δημοτική κοινότητα Νέων Παλατίων.

    Στις Αφίδναις συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο τρεις(3) άνδρες ενώ θα έπρεπε να υπήρχε έστω μια γυναίκα. Στη Μαλακάσα συμμετείχαν τέσσερις(4) γυναίκες, ενώ θα έπρεπε να υπήρχε έστω ένας άνδρας. Στα Νέα Παλάτια, μεταξύ 6 υποψηφίων συμμετείχε ένας(1) άνδρας, ενώ έπρεπε τουλάχιστον δύο(2).

    Όλα αυτά σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 3 του ΦΕΚ του «Καλλικράτη» (νόμος 3852) και της Εγκυκλίου υπ’ αριθμ. 18 για τη διενέργεια των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών. Επ' αυτών -σύμφωνα με πληροφορίες- έχει κατατεθεί ένσταση, η οποία προβλέπεται να εκδικαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
    Μια τέτοια εξέλιξη δεν είναι φυσικά και ό,τι καλύτερο για τον νέο δήμο, ο οποίος μοιραία θα χάσει πολύτιμο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και μετα ξυπνησε ο Κωστακης και ειχε κοιμηθει ξεσκεπαστος και με τον κολο απ εξω.
    Κωστακη ασε τα ονειρα και πηγαινε για δουλιτσα,γιατι εχω μαθει πως ο Βασιλακης ετοιμαζει εδε στη Γ.Γ.Α ,για το αν πας η οχι στη δουλεια,και για το αν πληρωνοσουνα τοσα χρονια που δεν πηγαινες στην δουλεια.
    αντε για δουλεια Κωστακη,το διαλειμα των 12 χρονων τελειωσε.
    τωρα θα γινεις και συ μεροκαματιαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΠΕς ΚΑΙ ΣΤΟ θΩΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟς ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΠΛΥΣΟΥ,ΧΤΕΝΗΣΟΥ,ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ?ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ?ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ?ΕΣΥ?ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ.ΟΧΙ...ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ?ΡΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ.ΧαΧαΧαΧαΧαΧα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γιάννος εκοιμότανε μπροστά στο παραθύρι μα ενα πέταγμα πουλιού του άνοιξε το μάτι να ητανε μήπως αετός σαν να ητανε γεράκι,σημάδι μάλλον ήτανε για τον μικρό γιαννάκη φτερά μπήκαν στα πόδια του και γοργά τώρα τρέχει,οι συντροφοί του εφώναζαν που πας βρε κακομοίρη,παω στον Δήμο ωρε παιδιά να λάβω τον χρησμό του δήμαρχος θελω να γενώ να μπω στα αρχοντικό του,με μια φιγούρα αθλητή με ευρος ακροβάτη με λίγο σπρώξιμο αν θες εβρέθηκε να είναι δήμαρχος στο 9 και παρά κάτι.Μα να τα προβλήματα πολλά πως τα αντιμετωπίσει τι το ήθελα αναφωνεί εγω αυτό το αλισβερίσει? Ξύνει το κεφάλι του στα προβλήματα να βρεί λύση μα στέρεψαν οι ιδέες του και πάνε οι παρέες του.-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ? ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΗ ΕΙΠΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΘΙΓΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ?ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. OIKOΝΟΜΑΚΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ,ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΕ ΧΑΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΕΝΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΓΙΑΝΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΘΕΝΟΣ.ΝΑ ΒΓΕΙΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ.ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ.ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ποιους ενοεις αγαπητε φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι ένας μεγάλος ιστορικός βασιλιάς… ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ= Βασιλιάς Δαβίδ ΚΟΥΠΕΣ= Καρλομάγνος ΣΠΑΘΙΑ= Μέγας Αλέξανδρος ΚΑΡΟ= Ιούλιος Καίσαρας ΤΖΟΚΕΡ= Κωστάκης ο κουτός, ο παρολίγον δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι και μετά ηρθε ο αρχιτζόκερ ο έξυπνος που καίει φυτίλια με την ευστροφία του.Ο νυν δήμαρχος που απο οτι φαίνετε έχει χάσει την μπάλα και ψάχνει να βρει το δίχτυ,αλλά δεν ξέρει να παίζει μόνο τρικλοποδιές να βάζει μπερδευτηκε ομως και έβαλε αυτογκόλ.Ποιός αγωγός,αν δεν ενδιαφερθούν μόνοι τους οι κάτοικοι και περιμένουν απο τον τζιπ και την παρέα του το γκάζι θα εχει φτάσει μέσα στο χωριό και αυτοί ακόμα θα ψάχνουν σε ποιο δήμο ανήκει.Αλαλούμ κυριολεκτικά.-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. KAΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΤΙΛΙΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ?ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ,ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΛΑΧΟΥ(ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ)...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑ ΚΡΟΥΕΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κάποιος ανεγκέφαλος είχε περάσει το πυροσβεστικό για τζιπ και ειπε να φέρει μια γύρα το χωριό για να τον θαυμάσουν,βέβαια υπάρχει μια δευτερη εκδοχή,να είδε καπνό στον ορίζοντα και ένιωσε να τον πνίγει το καθήκον μη σκεφτόμενος βούτηξε το πυροσβεστικό όχημα και έτρεξε σαν γνήσιος καρνέισον να σώσει την λόλα απο την φωτιά.Εκει στον κάλαμο νομίζουν οτι έχουν μεταφερθεί στην ριβιέρα,τα πυροσβεστικά τα βλέπουν για τζιπ απο αυτους περιμένουμε να δώσουν λύσεις στα προβλήματα -βλήματα καήκαμε.-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ηρεμιαααα κουραστηκα να βλεπω ολα αυτα..Βροντακηδες και Φουρτουνακηδες καταντησαμε...Η δικαιοσυνη θα αποδωθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δικαιοσύνη υπάρχει ακόμα αυτή η λέξη στο λεξιολογιό μας άραγε?Εδω βροντάει και αστράφτει κάθε ημέρα με αυτά που διαδραματίζοντε κάπως θα πρέπει να αντιδράσουμε εστω και με διακομώδηση των γεγονότων μιας και το χιούμορ λείπη απο την ζωή μας αρκεί να μην είναι μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητε ανωνυμε, παντα θα υπαρχει αυτη η λεξη και οχι μονο στο λεξιλογιο μας αλλα και στη ζωη μας..παντα ερχεται η δικαιοσυνη ειτε αργα ειτε στην ωρα της αλλα ερχεται!αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
    Και οσο για το χιουμορ φυσικα και δεν λειπει απο τη ζωη καποιων και μας κανει να γελαμε ακομα και οταν ετοιμαζεται επιθεση εις βαρος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή