Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!

47 σχόλια:

  1. Ρε ντροπή σας ρε ξεφτιλισμένοι. Ρε κάτσαμε να δούμε την τάπα του Ρούσση από τον Οικονομάκο, 1.30 εχθές το βράδυ στο space tv, και ο άλλος ‘το έφαγε’?. Ρε πόσο χουντικοί είσαστε ρε ξεφτιλισμένοι? Ρε πόσο ξύλο θέλετε ρε τυχάρπαστοι απατεώνες? Πόσο έπρεπε να ντρέπεστε ρε ‘έμπειροι αυτοδιοικητικοι’? να είσαι καλά ρε Ζαφείρη, που πήρες χαμπάρι τι θα γινότανε με τον άλλο τον πεινασμένο δημοσιογράφο, και είδαμε ακριβώς τι συνέβη στο site σου. Συγχαρητήρια……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο δεν μου έβγαινε δεν ακουγόταν κάτι πρέπει να μάθω ποιός λέει την αλήθεια και ποιός τα παραμύθια?Πατάω play για να δω ποιός έβαλε την τάπα μα γυρίζω τι να δω τον δήμαρχο να παίζει με μια γάτα.Ο ενας εκαθότανε και έλεγε τα δικά του και ο άλλος δεν κρατιότανε να δείξει τα χαρτιά του.Ανεβαίνει στην έδρα λυγερόκορμος σαν άτι και μια μύγα του κένταγε την πλάτη, τωρα του λέει του ωχτρού θα σε κατατροπωσο δεν θα ξέρεις που θα πας να κρυφτείς εγω θα σε αποτελειώσω.Του δείχνει την υπογραφή με φθόνο με καμάρι τι να πούμε το τάπωσε τούτο το παληκάρι.Δεν ακουγότανε ομως καλά γιατί είχε φασαρία συνδέω τότε και εγω τα προεκλογικά τα ντισκοτέκ τα σούπερ τα ηχεία μάνα μου τι είναι τούτα εδω τούτα είναι θηρία μας άκουσαν θαρώ μέχρι την Αγγλία.Μέσα στο συμβούλιο γίναν μαλλιά κουβάρια άκρη δεν βρίσκεις με δαυτους μάχοντε ωσαν τα λιοντάρια.Βρε είναι ολοι τους ωσαν τους ακροβάτες ,κάθε φορά μοστράροντε φορώντας τις γραβάτες.Βρε παιδιά για κάντε μας την χάρη σταματήστε το θέατρο σας πήραμε χαμπάρι.Φτάνουν και τα οράματα, οραματιστήκαμε δεν θέλουμε αλλο φτάνει χορτάσαμε απο θέαμα στην πράξη ζητάμε να μας δείξει ο Δήμαρχος τι μπορεί να κάνει.$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια ειναι η Χρυσουλε ρε παιδια??????
    εμεις την ξερουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mallon einai o xrisoulas o petreleas apo avlona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ γαβριηλ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ?ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ !ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ !ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re fili ton 1.40 des to antikimenika to videaki kai oxi san mporomeni toy litsa kai tha katalaveis kai praxi tha dis ena mina dimarxos einai.....$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν τον θελετε τοσο πολυ τον γαβριηλ να ψαξουμε να τον βρουμε να σας τον στειλουμε !ειναι ειδοσ προς εξαγωγη .ρημαξε μια ολοκληρη περιοχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτον φίλε των 3&46 μ.μ αν δεν το κατάλαβες ολους τους διακομοδώ οχι μόνο τον εναν αρα δεν είμαι πορωμένη ουτε του Κ.Λίτσα ουτε και κανενός ομως όποιος εχει την τωρινή εξουσία λογικό και επόμενο να κρίνετε περισσότερο απο τους υπόλοιπους,λυπάμε αν κάποιοι σε οσους δεν συμφωνούμε με πράγματα και καταστάσεις που δημιουργούντε απο ολο το τιμ του δημάρχου,πρέπει να μας καταλογίζετε οτι ανήκουμε στα αντίπαλα στρατόπεδα,μην τα θεωρείτε ολα μονομερεί υπάρχει και μια τρίτη πλευρά του ουδέτερου.Μέχρι στιγμής δεν μας εχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα γραφής.Μάλλον εσυ πρέπει να ανήκεις στους πορωμένους του δημάρχου γιατί τα παρουσιάζεις απο την δική σου οπτική γωνία.Υ.Γ.μη μου κλεβεις το $ υπάρχουν και αλλα στο πληκτρολόγιο μην μπερδευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 3.41ΑΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΩΡΙΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Η ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.ΑΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΟΥΡΗ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ>ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπουλεσ για να πιασετε στο στομασασ το γαωριιλ πρεπει να το πλυνεται με λιστεριν ανθρωπακια τησ αρπαχτησ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. poia einai afti i xrisoula re paidia?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
    ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΠΝΙΟΣ.
    ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ........
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΣΙΦΤΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γαβριηλ δεν εισαι αξιος να πιασηστο στομασου το μανουρη γιατι εσυ τον εγλυφες . θυμασε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γαβριηλ μη με προκαλεις γιατι εγω να δεις τι λεπτομεριες θα σου εχω σε λιγο ! αρπαχτικο ! ξερεις εσυ τι ενωω !αν δεν ξερεις πες μου να σου θυμησω εγω που ξερω .τεως δημαρχε νυν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.Ο ΩΡΩΠΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην κρίνετε τόσο σκληρά τον απερχόμενο δήμαρχο σαν τον χειρότερο που πέρασε ποτέ γιατί ακόμα δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης με τον νυν δήμαρχο.Ας περάσουν λίγα μηνάκια και μετά μιλήστε για τον χειρότερο,μην βιάζεστε ομως μην λέτε στο τέλος κάθε πέρυσι και καλύτερα. Οσο για το ρεσιτάλ που εδωσε προεκλογικά ο νυν σίγουρα θα μείνη στην ιστορία σαν τον καλύτερο φιεσταδόρο δήμαρχο που πέρασε ποτέ εδω το χειροκρότημα σίγουρα το αξίζει.$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MI MILATE ETSI GIA TON PROIN DIMARXO KAI KOLITO TOU LITSA GIATI EXI TA NEVRATOU AFTIN TIN EPOXI. KAI GIA NA MIN KSEXNIOMASTE DIMARXOS INE O K. GIANNIS OIKONOMAKOOOS !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΩΡΑ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re poso sas ponaiiiii????? GIASOU OIKONOMAKO ARXODA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!! ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ Τ ΑΛΛΟ!ΚΑΙ ΠΟΥ?ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι εγινε αποψε στο δημοτικο διαμερισμα Καπανδριτιου? Η κυρ. Κελιδου με τον συζηγο της τη γραμματεα Αναστασιου τι φακελους εφτιαχναν?????????????? Γιατι δεν φωναξε καποιος την αστυνομια????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τελικα τη ρωτησεσ η οχι. αν δεν σου λεει.βαρα την αυτη ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ;
    ΣΩΤΗΡΧΟ-ΚΕΛΙΔΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
    ΒΛΑΧΟ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
    ΗΛΙΑΣΚΟ-ΤΟΠΑΛΙΔΗ-ΟΙΚΟΜΑΚΟ
    ΣΑΜΠΑΝΗ-ΠΟΡΚΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
    ΖΑΦΕΙΡΗ-ΤΟΛΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
    ΠΕΠΑ-ΠΕΠΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
    ΤΙ;

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΠΟΚΤΑ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Η ΣΧΟΛΙΑ.ΑΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΤΡΑΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΩΝ 2.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. KYRIE ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΑ Ν ΠΑΛΑΤΙΑ .ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ .ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

    -Καπανδριτίου
    Τετάρτη 2/2/2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου.

    -Καλάμου
    Πέμπτη 3/2/2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας.

    Θέμα: Προβλήματα-Προτάσεις-Ανάπτυξη της περιοχής.
    Η γνώμη αλλά και η γνώση σας μετράει.

    Διοργάνωση
    Παναγιώτης Βασιλάκος
    Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωρωπού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΣΚΟ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ? ΡΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ !ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ !ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ! ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΗΛΙΑΣΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. θιλε των 9.50 εβαλαν τους λυκους ηλιασκο -τοπαλιδη -μεσιτες , να φυλανε τα προβατα -πολεοδομια του δημου . περαστικα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τοπαπαλίδοφ, πόση πείνα έχει πέσει ρε αδερφέ μου? Κράταγες με νύχια και με δόντια τον σύντροφο Ηλιάσκοφ, μακριά από τον άσχετο Οικονομάκο αφού δεν είχε καμιά ελπίδα, όπως έλεγες, και τον έσπρωχνες στους Λιτσορούσηδες. Έχει ο καιρός γυρίσματα, και ποιος θα σε εμπιστευτεί τώρα????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ta magazia sti Marmara den ekleisan apo ton Gavriil.ASXETOI!Katevaste ta enoikia, psoniste apo tin perioxi sas, pou mou trexete oloi sto Mall & tin Kifisia & ystera ta xanaleme!
    O proin Dimarxos ekane ena ergo anaplasis tis odou.
    Stirixte to kai afiste ti laspi epitelous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. einai ta paidia me ta kathara xeria auta pou anaferete.afou den exei mialo o kosmos kai tous psifise,kala na pathoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ'.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εχθες το απογευμα μπηκαν ποντικοι στο κοινοτικο καταστημα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ.
    Πληροφοριες αναφερουν οτι προκειται για την πρωην κοινοταρχη Καπανδριτιου,μετα του αξιοτιμου συζηγου της και μιας υπαλληλου η οποια υπηρετει στην εδρα του δημου ,στον ΩΡΩΠΟ.
    Εδω μπαινουν διαφορα ερωτηματα.
    1.ποιος εχει κλειδια και ανοιξε το κοινοτικο καταστημα?
    2.Με ποιου εντολη εγινε αυτο?
    3.Τι εψαχναν εκει ,η πρωην κοινοταρχης η κ.ΚΕΛΛΙΔΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ?
    4.Γιατι βραδυ?
    5.Γιατι χωρις την παρουσια αρμοδιων υπαλληλων και εκλεγμενων συμβουλων?
    6.Τι εγγραφα πηραν απο την κοινοτητα?
    7.ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ?

    8.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?
    9.ΕΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΣΥΜΦΩΝΕΙ?10.ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ?

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΑΙ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΝΩ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
    ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ.
    ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ .
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ!
    http://www.oroposavrio.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΚΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΚΑΤΗΓΓΗΛΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ton topalidi kxeretai na ton katigorite tora Oran ton 9elate eitan Ola Kala ..malon ta Kala paidia 9eloyn alla ??????lamogia megala eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανθρώπους σαν τον τοπαλιδη έχει ανάγκη το χωριό ...μπράβο του χωρίς να είναι εκλεγμενως κάνει ότι μπορεί ...κάποιοι άλλοι που δεν πήραν τα ανάλογα ψηφοδέλτια ούτε τον κολο τους δεν σηκώνουν το μόνο που ξέρουν είναι να πετάνε λάσπη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είναι φοβερό είναι σαν να νοικιασεις ένα χώρο και να μην αλλάζεις κλειδαριες ......Μάλλον τα καλά παιδιά είναι κουτα παιδιά ....και μη χειρότερα .....δεν έχει πάτο τελικά οι πολιτική ξεφτίλα ρε ουσττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ .
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    O ΩΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γαβριηλ-Λαμπαδαριδης

    Ηλιασκος-Τοπαλιδης

    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή