Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ!


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.......

24 σχόλια:

  1. kai se autous pou extisan ta palatia(!!!) tous stin ammo... kai prospathoun na peisoun oti einai yperano tou nomou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΚΑΛΑ ΜΗ ΚΡΥΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giannaki, fantazesai na erthei i ora kai na prepei na pas esy gia ypno? kali fasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βασιλακο,τι θα γινει με τον αρβανιτικο βρε αγορι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ SER?ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βασιλακο,εχω μαθει οτι η λενα η μαργετα θα σε ντυσει γαμπρο στον αρβανιτικο. ειναι αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΜΑΡΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΗ? ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΤΙ?Α ΡΕ ΤΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΟΡΓΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗ, τσάμπα το περπάτημα κάθε πρωί, και η υγιεινή διατροφή. Γι’αυτό έχεις κατεβάσει τις πλάκες του φάρου από το περπάτημα 5ποντους? Για να τρως γάλους τα βράδια με λάθους ανθρώπους? Δεν είδες τι κοιλιά έχουν αυτοί? Πρόσεχε διότι εκτός από την σιλουέτα σου, πολύ σύντομα θα χαλάσει και η δημόσια εικόνα σου. Φύγε όσο είναι καιρός, τραβήξου…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να υποθέσουμε δηλαδή για το νέο κολογλείψιμο του Ξύλου, και την αποκλειστική δήλωση του Dημαρχου στην Μάχιμη, είχες και εσύ συμμετοχή? Καλά ο Γιαννάς, απαλλάσσεται λόγω κουταμάρας, αλλά και εσύ Βασίλη? Η καρέκλα στην ΔΕΑΔΩ που θα αναλάβεις είναι ηλεκτρική. Και εκεί δεν θα σου συγχωράτε τίποτα. Είσαι στόχος, και δεν πρόκειται να σε προστατέψει κανένας Ξύλος και καμιά Υπέρβαση. Το νου σουουου…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MA EINAI DYNATO ENAS SER NA NTYTHEI GAMPROS STON ARBANITIKO GAMO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψηλέ. Εάν νομίσεις πως θα συνεχίσεις τις μαλακίες που έκανες με τον Ξύλο, και σήμερα, θα ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις σε 2μηνες. Υπάρχουν οι υπογραφές σου από τον Δήμο και την ΔΕΑΔΩ με τα λεφτά που του δίνατε τότε. Και μην ξεχνάς είναι πολλά τα λεφτά. Εσύ εάν τον θεωρείς φίλο σου όπως παντού λες, για εμάς είναι τεράστιο αρπαχτικό και λαμόγιο. Και για αυτό φταις εσύ και η τότε παράταξη σου. Φρόντισε να τους ξεχάσεις όλους γρήγορα………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΝΝΑ ! ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΞΥΛΟ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΛΑΒΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΑ ?ΠΡΟΣΕΞΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΩΩ !ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΩΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10% ΤΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ !ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΗΚΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΡΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ? ΞΕΡΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΞΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΣΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΕΩΣ .ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΟΛΑΕΙ ΣΑΝ ΒΔΕΛΑ .ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΦΤΙΧΝΕΙΣ ? ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ,ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ! ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ. ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΕΞΗ ,ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ , ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΥΛΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ !ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΞΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τωρα καταλαβα γιατι γινεται χαμος στο site της Μαχιμης Πολης τοσο καιρο μολις εβγαζε θεμα ο "Τραγκας" χαμος στα σχολια απο κατω.Ασε απο αντικειμενικοτητα...........σκοτωνε.Ρε που τους βρισκουμε αυτους τους τυχοδιωχτες και τους κανουμε ανθρωπους δεν μπορω να καταλαβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε φιλε των 12.10 πωσ να κανει ταμειο η μαρη,την αφηνει ο γιαγκοσ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΙΤΣΟΡΟΥΣΗΔΕΣ ΛΟΥΦΑΞΑΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ !ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ! ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ !ΛΙΤΣΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !ΡΟΥΣΗ Ο ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ .ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ !!! ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΞΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΣΚΟΥΛΗΚΙ . ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΕΤΣΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ EURO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε παιδια ηδη την κυριακη εχεει εκλογες ο συλλογος ,εσεισ ακομα ασχολειστε με τη μαρη?ρε ποσο κουτοι εισαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MILATE PIO SIGA.FONAZETE SAN NA FOVASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. MEGALO EINAI TO DASOS,KALOS O AGERAS E MPROS,MPEKOY,ARMATOSOY TO DOKSARI. APODO APO KEI APO DO APO KEI. ANA GOYROYNI,POIOS SKOTONEI TO GOYROUNI; KAKOMOIRE MPE-KOY.O MPEKOY.MA POIOS TO TROEI;KAKOMOIRE MPE-KOY.EMPROS KOMMATIASETO,THA FAS TIS KOILIES. MPAM.KYLISTIKE KATO ENAS ELEFAS.POIOS TON SKOTOSE;O MPE-KOY. POIOS THA PAREI TA AKRIVA XALODONTA;KAKOMOIRE MPE-KOY.YPOMONH MPE-KOY THA SOY DOSOYN THN OYRA. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή