Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το τέλειο 24 ωρο ενός π***τη

06:00 Χτυπάει το Ξυπνητήρι
06:15 Π**α στον ξανθό νεαρό που κοιμάται δίπλα σου
06:30 Σου ανταποδίδει το lips-service με ένα fuck από back
06:45 Τουαλέτα για χέσιμο (άνετος πλέον, χωρίς σφίξιμο και ζόρια)
07:00 Πρωινή γυμναστική με το WorkOut Video-Tape του Νίκου Παπαδάκη
08:15 Ντους και ξύρισμα
08:30 Ξύρισμα (στα πόδια)
08:50 Πρωινό: espresso, ανανά, γιαούρτι με ακτινίδια και μέλι ξεφυλλίζοντας το DOWN TOWN της εβδομάδας.
09:20 Παίρνεις το Λεωφορείο για το Αεροδρόμιο. (Όχι ότι δεν έχεις λεφτά για ταξί, απλά γουστάρεις το πρωινό στριμωξίδι).
11:35 Πτήση για Μύκονο. Σύντομη γνωριμία με τον διπλανό σου και ένα εναέριο quick-fuck στις ανδρικές τουαλέτες.
13:15 Φτάνεις στο Ξενοδοχείο.
14:00 Βόλτα στην χώρα με την γνωστή σου παρέα που έχεις εκεί κάθε χρόνο. (τον Σάκη, τον Ορφέα και τον Πάτροκλο).
14:30 Μεσημεριανό σε ταβέρνα της Μυκόνου: με λευκό κρασί, σουπιές αμαρτωλές, γαριδοσαλάτα, ροκφόρ. Κατά την διάρκεια του φαγητού σχολιάζετε την παρουσία του νέου και χαριτωμένου σερβιτόρου και αναρωτιέστε αν ανήκει στο club σας ή όχι.
16:10 Καφεδάκι στο Πιέρος. Τώρα ήσαστε ήσυχοι που έχετε απαρτία.
17:30 Απογευματινό μπανάκι στην παραλία και παιχνιδάκια με τον γοητευτικό ναυαγοσώστη που έχει το μάτι του Νότη και το σώμα του Ρουβά. Ζητάτε μαθήματα για το "φιλί της ζωής".
18:00 Κλείσατε ραντεβού με τον χαριτωμένο μπάρμαν του Beach-Bar που σε κέρασε το "σπ**μα του μπάρμαν" σε αυθεντική έκδοση.
18:30 Επιστροφή στο Ξενοδοχείο- T.V.-Ειδήσεις: "Ανακοινώνετε ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων στην χώρα μας με κουμπάρα την κυρία Λουκά- Δήλωση Gay υποψήφιου για την Βουλή- Εκπτώσεις στου ΓΑΒΑΛΑ και στου ΑΣΛΑΝΗ με ή χωρίς ΣΟΥΣΕΛ"
20:30 Για διασκέδαση στην συναυλία του Ρουβά. Για αυτόγραφο έξω από το καμαρίνι του.(απ όλα τα σκατοκόριτσα που ουρλιάζουνε, εκείνος καλεί μέσα ΜΟΝΟ ένα: ΕΣΕΝΑ!!!
21:00 Βραδινό με το Date σου: Σαμπάνια, αστακό, μύδια σαγανάκι. Και για επιδόρπιο σου "σερβίρει" ένα πισωκολητό σε μια έρημη παραλία.
22:30 Καλεσμένος σε Party- Prive με όλες τις επώνυμες και ανώνυμες λούγκρες του διεθνούς Jet-Set.
23:15 Χορεύεις πάνω στο Bar όπου σε χαζεύουν όλοι και κα***νεις με την ιδέα ότι οι μισοί απ αυτούς θα πάρουνε για χάρη σου απόψε δουλειά για το σπίτι.
01:55 Καληνυχτείς τον οικοδεσπότη και για να τον ευχαριστήσεις για την υπέροχη βραδιά του παίρνεις μια π**α.
02:10 Το πάρτι συνεχίζετε με την παρέα σου στην παραλία όπου για αποκορύφωμα της μέρας κάνετε ένα "τραινάκι" στα γρήγορα για να μην πάει κανείς για ύπνο ανικανοποίητος.
03:00 Επιστροφή στο Ξενοδοχείο για ύπνο όπου ετοιμάζεις την μάσκα προσώπου σου κόβοντας το μισό αγγούρι σε φέτες για την μάσκα και το άλλο μισό για να το βάλεις - ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ!!! Σωστά καταλάβατε!

83 σχόλια:

  1. Φοβερά εύστοχοι. Συγχαρητήρια! Τι συνειρμός όμως ακολουθεί, σε ποια ομαδα απευθύνεται(πολιτική εννοώ), γιατί τρεις από δαύτους κοιτούν την φωτογραφική κάμερα και τρεις από αυτούς δείχνουν τα οπίσθια τους, γιατί φορούν κόκκινα, γιατί ο ένας είναι άτριχος και ο άλλος είναι ξυρισμένος και βγάζει και τα φρύδια, και γιατί ο μεσαίος ατενίζει τον ορίζοντα, σαν κάτι να περιμένει? Θα μπορούσαμε να δώσουμε πολλές εξηγήσεις. Για ένα είμαι σίγουρος. Ο μουσάτος πρέπει να είναι ο Γαζβινιάν, στα φοιτητικά του χρόνια. Και κάνει ματάκια στην Γεωργία. Για τους άλλους δεν ξέρω…………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o karaflas piso apo ton mousato eine o mpempetsos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.ΚΟΙΤΑ ΜΠΟΙ,ΚΟΙΤΑ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ,ΚΟΙΤΑ ΚΑΜΑΡΙ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΡΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ ΚΟΥΛΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XAXAXAXA VRE KOSTAKI ISE KRIFOADERFIIII ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΓΕΛΑΤΕ ΔΥΝΑΤΑ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,

    ΣΟΥ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑΠ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΙΣΕΟΥ -ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ-ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ
    ΤΑ ΑΡΧ..ΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ. ΟΙ ΜΑΛ...ΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ
    ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ -Ο ΡΟΥΣΗΣ-
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ -ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ Η ΑΠΟ ΠΙΣΩ-
    ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. toses meres to pigaines kala.giati rixneis toso poli to epipedo.alla themata den iparxoyn?vazeis mia mpourda kai grafei meta me to dikio toy o kathenas tin m......a tou.eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΦΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ .ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΩΡΑΙΟ ΕΠΠΙΠΕΔΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε χιουμορ ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
    χιουμορ,ξυπνατε,χιουμορ κανουμε!!!!!!!!!!!!!!!!
    χιουμορρρρρρρρρρρ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ OROPOS AVRIO ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ BLOG .ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ Ο ΞΥΛΟΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ . ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΥΛΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ! ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΚΑ ΚΟΡΟΙΔΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΝΗΚΕΥΣΑΝ . ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΕΙ .ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ .ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κορόιδα υπάρχουν πολλά ας πούμε ο κόσμος που πίστεψε ενα όραμα που ουτε αυτοί που το εμπνευστηκαν δεν ήξεραν καν τι σημαίνει και αυτό αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο μέρα με την ημέρα η ανικανότητα στην διαχείριση θεμάτων βγάζει μάτι.Πάψτε πια να ασχολήστε με το πως διαχειρίζεται ο κάθε ενας τα χρηματά του που αν γουστάρει τους βάζει φωτιά και τα καίει δεν το καταλαβαίνω τα κλέβει απο τις τσέπες σας και σας απασχολεί η σας ξενίζει κάτι άλλο,κοιτάξτε πέρα απο τον Ξύλο η τον Μπαλόκα τι γίνεται και ας κοιτάξουν τα καλά παιδιά να βρούν κανέναν καθογητή να τους μάθει πως διοικούν γιατί σε μερικές περιοχές του δήμου δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Οτι δεν γίνεται με σπατάλη δημόσιου χρήματος δεν αφορά κανέναν πως τα χαλάει ο άλλος και ποιον πληρώνει ετσι του αρέσει και το κάνει.Τραβάς κανένα ζόρι τι δημοσιευει ο Μπαλόκας η ο κάθε Μπαλόκας γιατί δεν σχολιάζεις που πάνε διάφορα κονδύλια του δήμου που και καλά κάνουν περικοπές σε προσωπικό και τα χώνουν αλλού για να βγεί καμία μίζα.Ασχοληθείται με την ουσία και αφήστε το ζουμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ 11:00 TO ΠΡΩΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. aaaax o kostas o sousel tha ine paron stin dinamiki aftin diadilosi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΡΕ ΑΙΣΧΡΟΙ . ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ . ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ . ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟ . ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΟΚΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εσυ που γραφεισ για τουσ αλητεσ αυτου του BLOG ,μιλασ γι αυτουσ που γραφουν ! δηλαδη το πατερα σου τον αδελφο σου το παιδι σου !αυτουσ δεν εννοεισ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ! ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑ ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ .ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ! ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ 5% .ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. την τεταρτη που ειχε συμβουλιο στο δημο ηταν σα να ειχε συγκεντρωση το κκε ! αυτοι πανε ολοι μαζι σαν τουσ ιαχωβαδεσ . και ψαχνουν να βρουν με ποιον θα τσακωθουν !αν δεν βρουν καποιον ευκαιρο τσακωνωνται μεταξυ τουσ για να δει ο κοσμοσ οτι υπαρχουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος είπε...
    Είναι σαν να λέμε, μη μπαίνεις στον κόπο να κορνάρεις και να αναβοσβήσεις τα φώτα. Είμαι κουφός και τυφλός.
    Εκτός και αν προτιμάμε το πιο "sic" της εποχής μας που μας κόλισαν στο IMF, οι νευρωτικοί χτίζουν κάστρα στον αέρα. Οι ψυχωτικοί ζουν σ' αυτά. Και οι ψυχίατροι παίρνουν το νοίκι.

    Καλημέρα και όχι δεν πληρώνω διόδια για τον δρόμο μας!

    17 Μαρτίου 2011 12:06 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    μπραβο

    19 Μαρτίου 2011 9:57 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    I XONTRI POY PROTOSTATI STON OROPO DEN
    PLIRONI OXI MONO TA DIODIA ALA KE TO
    TI ENOIKIO TOY MAGAZIOY KAI PALIA
    TOY SPITIOY POY EMENE

    KATALABATE PIA EXETE BALI MPROSTA

    19 Μαρτίου 2011 10:03 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. στο σπιτι του ξυλου δεν μαγειρευουν πια . ο ξυλοσ εχει παρει τουσ δρομουσ συν γυναιξι και οποιον βρουν την πεφτουν απο διπλα και τουσ ταιζουν τσαμπα .αλλοσ τουσ κερναει κανα ποτακι .αλλοσ κανα καφεδακι ,μια χαρουλα τη βγαζουν .μια ζωη τησ προσκολησεωσ ειναι ο μπαγασακοσ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΞΥΛΟ ΗΣΥΧΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ .ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ .ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φιλε ξυλο μηπωσ θυμασαι προεκλογικα σε καφε στη παραλια στο χαλκουτσι ποσεσ πιτσεσ ,ποσα ποτα εχεισ καταβροχθησει τσαμπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. I LOVE DIODIA !!!! den thelo ftohobinedes kai ligouria sto horio mou. thelo mono alegrous kai leftades. PLIRONOOOOOOOO !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤ......ΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ,ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. RE KOROIDO DEN TA EVGALA ETSI OPOS LES , EXO KAI EGO TA KONE MOU KAI TA ARPAZO. BLAKAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΑΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ??

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ Ο ΠΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ .ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ; ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΗ ; ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΜΟΥ !Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ !ΖΑΦΕΙΡΗ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΖΑΦΕΙΡΗ ,Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ; ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΗΚΑΝΕ .ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Ο ΠΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΖΑΦΕΙΡΑΚΟ ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ..ΟΥΤΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΞΑΡΑΣ....ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΟΝΤΕ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙ,Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΕΛΙΚΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ,ΤΟ 24 ΩΡΟ ΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗ,Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...........ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΛΥΜΠΙ -ΟΛΥΜΠΙ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ,ΟΜΑΔΑ ,ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Μ..ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ... ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ... Α Λ Η Τ Ε Σ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΟΥΡΔΟΜΠΕΜΠΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. o dedes roufianos??????? oxi poteeee!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. quiz. pios ine o roufianos tou kalamou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΣ 11 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΑΦΕΙΡΗΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ; ΕΛΑ ΡΕ ΘΩΜΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ !ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΚΑΟΥΜΠΟΙ ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΖΑΦΕΙΡΗ ΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕ ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ . ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ! ΚΑΝΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ .ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. LETE NA EXOYME PARTY AX!KAI AN GINEI KAMIA STRAVI KAI ALLAXEI XERIA O DHMOS NA DOYME TOTE POS THA XOREYEI O DHMARXOS KAI LOIPOI TON XORO TOY ANASTENARI XEREIS TI PIKRA EXEI NA SOY PAIRNOYN TO VAZO ME TO GLYKO APO TA XERIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΕΛΟΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ.
    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΙΚΟΙ,ΓΙΑΣΕΜΑΚΙΚΟΙ,ΤΣΑΚΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ..
    ΛΙΤΣΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΗΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ζαφειρακο ετοιμασου για οθωμανικο δικαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΒΛΕΠΩ ΤΟ JEEP ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. λαμογια ερχομαστε.τρεισ μηνεσ ηταν αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΕ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ.ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011.
    Ο ΛΙΤΣΑΣ ΟΡΚΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΤΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΩΜΑΣ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΔΕΣ ΚΩΣΤΑΣ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΒΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΥΤΗΣ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ[ΤΑΧΙ]ΒΕΛΙΟΣ.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΩΜΑΣ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΤΩΝ ΤΖΩΡΤΖΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. kai ipourgos na gini pali roufianos tha paramini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ζαφειρη σε βλεπω το πασχα μονιμο κατοικο ναξου .απο το χαλκουτσι θα φυγεισ νυχτα και απο τα παλατια ξημερωματα .και βλεπω στη φωτο που εχεις βαλει να βαζεις και τη δικη σου φωτογραφια .λαμογιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ENO APO THN ALLH MERIA DEN EXEI ROYFIANOYS EINAI OLOI TOSOOOOOOOOOOO KALA PAIDIA POY STO TELOS APO THN KALOSYNH THA AGIASOYN TI LETE TORA O ARXHGOS TOYS STO TELOS THA PAEI GIA PAPAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΕΚΡΕΤΖΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΗΖΕΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. EKVIASTES APATEONES LITSOROUSIDES O KOSMOS PSIFISE. AN DEN TO KATALAVENETE THA TO KATALAVETE OTAN VGOUN TA OPLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. siga es!!!mi skiseis kana kalsooon!skato mpouli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. http://lampogialo.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. telika re magkes de mas eipate giati o dedes einai roufianos?sas xalaei ta sxedia kai to merokamato pou pairnete apo ti xomateri?sas xalaei ta sxediakia gia anatheseis?de nteposaste ligaki re lamogia!!!de ntreposaste na paizete tetoio asximo paixnidi stis plates ton kalamioton?tha sas fortosoun ta skoupidia olou tou dimou kai de tha parete xampari!thelete na to paixete kai politikoi!!!kala paidia tou kolou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ!!!ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!ΟΥΣΤ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. tin tetarti tha mas kanete aera sto gioni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.....Ο ΣΙΣΕ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΚΑΜΙ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟΝ ΓΥΡΕΥΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ!
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
    ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ?
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ?
    ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.
    ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΡΤΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΧΙ.
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ!
    ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ; ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ,ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ .ΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΝ ΤΣΟΝΤΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΛΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ . ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟΣ ,ΟΤΙ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΔΙΩΧΝΕΣ .ΜΗ ΔΙΑΝΩΗΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΟΥΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΥΡΥΝΟΜΗ ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ? ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΜΗΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ο ανδρεασ ξυλοσ ξαναχτυπησε ? ρε ξυλο οτι και να κανεισ , ο μπαλοκασ , μπαλοκασ θα μεινει ? τον εχεισ παραμυθιασει το μαυρο , του εχεισ φουσκωσει τα μυαλα και αυτοσ νομιζει οτι εγινε καποιοσ . το παιδι του μπαμπα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗ ΦΥΣΗ . ΟΤΑΝ ΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΓΕΛΙΟ , ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΤΣΟΡΟΥΣΗ . ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ , ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΙΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ , ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ . ΑΦΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΟΣΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ [ΚΑΦΕ - ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΛΠ] ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΥΠΟΔΙΑΛΥΣΗ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ .ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΟΥΙΖ ...... ΕΠΙ ΠΟΙΟΥ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ , ΣΕ ΡΟΖ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΡΩΗΝ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ29 Μαρτίου 2011 στις 6:49 μ.μ.

    ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 50 ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΙΩΝ .ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ .ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ , ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ . ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ; ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΙΩΝ ΕΚ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ .ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΟΥ .ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. να ειναι καλα οι συμβουλοι του οικονομακου που λενε στο κοσμο το τι γινοταν στισ προηγουμενεσ διοικησεισ .απευθειασ αναθεσεισ , μιζεσ , ροζ γκαρσονιερεσ στο δημο οροπιον ,επιλεκτικεσ παρανομεσ σε συγγενεισ απευθειασ αναθεσεισ στισ κοινοτητεσ μαλακασασ , συκαμινου , μαρκοπουλου και μαλιστα τισ τελευταιεσ μερεσ τισ θητειασ τουσ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή