Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ!!!!!!

Κωστάκη εγώ στα είχα πει.
Οι Παλατιανοί είναι άνθρωποι φιλεύσπλαχνοι και με κατανόηση.
Αφού σε στείλανε για ύπνο για τα επόμενα 3,5 χρόνια,δεν έπαψαν ούτε στιγμή να σε σκέφτονται.
Για να μην πιαστείς αποφάσισαν να σου προσφέρουν και ένα υπέρδιπλο στρώμα ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να συμπληρώσουμε είναι μια ευχή.
ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΚΩΣΤΑΚΗ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

112 σχόλια:

  1. zετουλινι που εισαι κουκλακι μου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ.

    Για πια αγωνία ομιλούν αυτοί οι κύριοι, και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν? Μήπως θέλετε να πιστέψουμε ότι οι ακαδημίες των 200 παιδιών υπάρχουν επειδή εσείς επιλέξατε να κάνετε πρωταθλητισμό? Εμπνεύσατε δηλαδή τα παιδιά μας μέσα από τους χειρισμούς και τις τραγικές επιλογές σας, των τελευταίων 5ετων? Και τι πρότυπα μεταδίδεται? Ότι όλοι πρέπει να παίζουν στην κύρια ομάδα και να πληρώνονται(μισθοφόροι), αποκλείοντας τα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής? Ότι πρέπει να δίνουμε 30 και 40 χιλιάρικα, σε πολλούς από αυτούς, για κάθε χρόνο, όταν στις οικογένειες μας μετά δυσκολίας πληρώνουμε 40ε τον μήνα? Ότι σε κάθε συμβούλιο σας, παρόντων κάποιον παιδιών, συνδιαλέγεστε με απίστευτη χυδαιότητα, φθάνοντας μάλιστα σε σημείο να παίζετε και ξύλο? Ότι φθάσατε κάποιους ανθρώπους, που είχαν το κύρος και την οικονομική επιφάνεια να τους τρέψετε σε φυγή? Και εάν ο κύριος εκφραστής αυτών των συμπεριφορών και γνωστός ξάδερφος του πρώην δημάρχου, λείπει από αυτούς τους ‘3 με 4’ ανθρώπους, όπως διαβάσαμε, οι περισσότεροι από εσάς ήσασταν παρόντες, και γνωρίζετε πολύ καλά τι συνέβαινε. Περί διαφημίσεως και προβολής του τόπου, απλά είναι ανάξιων λόγου, υσχηρισμοί, και ηλιθιότητες. Θα προτιμούσα να διαφημίζεται ο τόπος μέσω του πολιτισμού του, και των παροχών προς τους πολίτες και επισκέπτες του, και όχι να κρυβόμαστε στα σπίτια μας Κυριακή μεσημέρι, μην φάμε κανά τούβλο στο κεφάλι. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ότι αφορά τα παιδιά μας και τις παιδικές ομάδες, σαφώς και πρέπει να υπάρχει μέριμνα, αλλά για το κύριο τμήμα, θα πρέπει, αφού πέσει κατηγορία(μιας και δεν μπορεί να στηριχθεί), μέσω του ‘δικού μας’, έμψυχου υλικού, να αναδιοργανωθεί, με νέους στόχους, και άλλη προσέγγιση, πάντα με γνώμονα των λαϊκό αθλητισμό. Και επιτέλους κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουνε, και να μην συγκαλύπτονται από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.
    ΜΟΥΛΑΡΙ Ο ΑΣΤΡΑΧΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επάγγελμα : ΠΟΥΘΕΝΑΣ

    Τι ακριβώς κάνει ο «Πουθενάς» απλά ΤΙΠΟΤΑ είναι εξαφανισμένος. Που ποτέ δε βρίσκεται στο πόστο του. Που κι αν τον ψάξεις, θα 'ναι εις μάτην. Δεν...... παίζει να τον βρεις πουθενά.
    Αν νομίζετε ότι ο πουθενάς είναι κάτι απλό , πλανάσθαι πλάνην οικτράν ο Πουθενάς ΔΕΝ είναι ο οποιοσδήποτε εξαφανισμένος και σίγουρα δεν εμπίπτει π.χ. στην κατηγορία αυτή των TV αγνοούμενων, που τους ψάχνουν στα διάφορα show εξαφανίσεων.
    Ο πουθενάς είναι κάτοχος πάντα ! κάποιας θεσμικής θέσης. Με τη μόνη λεπτομέρεια ότι αυτό ισχύει μόνο στα χαρτιά και δει μόνο στο μισθολόγιο της ΠΑΝΤΑ κρατικής επιχείρησης και επιχείρησης του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ντεμέκ «εργάζεται». Διότι εξαιρετικά σπάνια - έως ποτέ - προσέρχεται για να εκτελέσει το καθήκον του. Καλή ώρα όλοι αυτοί οι «εργαζόμενοι στον 9,84 ΕΦ. Ε. Μ ( ΕμΦανιστέος μόνο Επί Μπικικινίο )

    ο αξιότιμος κύριος Τάδε* , αξιότιμος κατά τα άλλα δημοσιογράφος , λάβρος ,κάθε απόγευμα στο alter , τον SKAI τον ΑΝΤΕΝΑ κλπ. ξιφουλκεί κατά των τεμπελαράδων που απομυζούν τον πλούτο της χώρας , από τον ίδιο ή τα μέλη της οικογένειας του! (* λίστα με τους ΤΑΔΕ υφίσταται αναρτημένη στο blog kapistri) προσελήφθη σε ΟΤΑ με εξάμηνη σύμβαση. Για λόγο που μέχρι τώρα αγνοεί ακόμη κι ο ίδιος, δεν τον πήραν ποτέ τηλέφωνο να πάει για δουλειά. Και τα μιστά όμως ρέουσι κανονικά στην μπουζού.

    Στους κατ' ουσίαν πουθενάδες εμπίπτουν και στις ακόλουθες περιπτώσεις:
    1. υπάλληλος της ΕΡΤ που η μοναδική του δουλειά ήταν να πηγαίνει με ταξί κάθε Κυριακή πρωί στην Πάρνηθα και να ρυθμίζει κάτι στις κεραίες. Ζήτημα 10 λεπτά .
    2. οι φύλακες του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας στην Πατησίων, που συνεννοούνται μεταξύ τους και κανονίζουν τις βάρδιες κατά τρόπο ώστε να δουλεύει ο καθένας τους μονάχα μια φορά στις 10 ή 15 μέρες.
    3. Αγαπημένος πουθενάς είναι και ο πανεπιστημιακός καθηγητής (συνήθως ιατρικών σχολών) που δεν εμφανίζεται ποτέ στις παραδόσεις και στέλνει αντ' αυτού κάτι σε λέκτορα και κάτι σε φιλόδοξο φέρελπη νέο. Πολλοί εξ ημών έχουμε πάρει πτυχίο χωρίς ποτέ να έχουμε δει τη φάτσα τέτοιων ανεκδιήγητων πουθενάδων.

    4.ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Μαρτίου 8, 2011 στις 11:35 | Απάντηση Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΥΛΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Ο ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΚΟΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΑΣΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ."

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ oroposavrio. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ?ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΕ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον ο αξιότιμος δήμαρχος εχει διπλή προσωπικότητα αλλιώς δεν εξηγήτε η αλλόκοτη συμπεριφορά του απο την μια το παίζει υπεράνω και εξαγγέλει οτι οι ψηφοφόροι του και μη είναι ολοι το ιδιο για εκείνον και τους αντιμετωπίζει ισάξια μα ποιόν κοροιδευει;Αυτός εκλέχθηκε μάλλον με εναν σκοπό να εκδικηθεί οσους δεν τον στήριξαν και εγω με το φτωχό μου μυαλό αναρωτιέμαι είναι τόσο χαμηλής νοημοσύνης που βλέπει ολούθε εχθρούς η τον καθοδηγούν κάποιοι προς την καταστροφή του και αντί να κερδίζει τον κόσμο εκείνος κάθε ημέρα χάνει έδαφος μόνο που μέχρι να τον αφήσει η κουταμάρα του να το δει καθαρά θα είναι πλέον πολύ αργά τι άλλο να περιμένουμε άραγε απο τον δημιουργό της γκάφας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αρα φιλε ανωνυμε των 9.16μ.μ πρεπει να ξερεις στα σιγουρα οτι ο δικος σου ο οικονομακος απειλη το προσωπικο ετσι; αυτο αφηνεις να καταλαβουμε; αλλα και εσυ ανωνυμως τα λες αυτα που λες γιατι λες για τον αθανασιο; μηπως επειδη βγαινουν οι αληθειες για τον εμπαθη οικονομακο; δεν πειραζει θα βγουν και αλλες αληθειες για να δειτε ποσο λιγος ειναι ο δημαρχος σας ο "τοσοδουλης". πρεπει να καταλαβει οτι ειναι δημαρχος για ολους τους δημοτες του καλλικρατικου δημου ωρωπιων. αλλα που να τον αφησουν ο ζαφειρης με τον ηλιασκο να το καταλαβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=pPT0bVaGnDg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ .ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ,ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΒΑΡΝΑΒΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ{ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.Λ.Π}.

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    Υ.Γ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά και εγω για την ιστορία δεν ψήφισα κανέναν απο ολους αυτούς ειδικά τον δήμαρχο που κινείτε σαν την μαριονέτα και εξαγγέλει μεγαλειώδη εργα χωρίς απο οτι φαίνετε να εχει σχέση με την πραγματικότητα.Ζει στον δικό του κόσμο και κυκλοφορεί με ενα χαμόγελο του κλόουν χαραγμένο μόνιμα στο προσωπό του πιθανώς δεν ξέρει τον λόγο και τον χρόνο και τις καταστάσεις πότε είναι αστείες και πότε οχι.Η επιλογές σε αποφάσεις και σε άτομα εχουν προδικάσει απο τώρα την τύχη του συνδυασμού του οποιος δεν το βλέπει η δεν θέλει να το δει μάλλον θα διαψευτεί σε λίγο καιρό τροχοπαίδι είναι οι ιδιοι μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΛΑΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τρελα με κορδελα
    http//boriattika.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    opelasgos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ''ΕΓΚΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ.ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΞΥΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΠΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΣ.

    ΤΕΤΟΙΑ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.

    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ! Κ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ,ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΟΡΙΟ !ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. papagianni pes alevriii.... o litsas se girevi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΗ Η ΒΑΓΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ;ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σπυρο λιτσα αντι να γραφεισ ολη μερα ανακοινωσεις στα blogs εναντιον του δημαρχου,γιατι δεν πασ στον ξαδερφο σου το Κωστακη να του πεις να δωσει μερικα ευρω μαζι με τον κολητο του το θωμα,να σωσουν την ομαδα?αρκετα δεν εχει αποταμιευσει τοσα χρονια απο τον αθλητισμο?μηπως ηρθε η ωρα να αρχισει να επιστρεφει μερικα?αντε ασχετε που εγινεσ κριτησ των ολον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ10 Μαρτίου 2011 στις 3:39 μ.μ.

    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ,ΕΞΑΔΕΛΦΕ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΙΩΝ ,ΠΕΣΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ EURO ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΠΕΣΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΗΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ; ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ !ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ .ΟΥΟΥΟΥΣΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τολια σου βρηκαν επιτελους θεση να σε βαλλουν .κριμα ομως που στερειται το ΔΣ μια τεραστια πολιτικη προσωπικοτητα σαν κι εσενα ! εσυ θα ανεβαζες πολυ τη ποιοτητα του ΔΣ . κατσε τωρα στο ακροατηριο να τραβας βιντεο ,γιαυτο καλος εισαι . και για κανενα καφε .ΝΟ ΝΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O ZAFEIRHS DEN ANEBAZEI STO ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ oropos avrio αν δεν τον συμφερει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΟ ΟΡΩΠΟΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΥΑΛΙ .ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλε των 8&29 μ.μ. μην κλέβεις το ΝΟ ΝΑΜΕ γιατί το εχει βρεί άλλος πριν απο εσένα σε άλλο blog και γράφει για να μην παρεξηγηθούμε εγω δεν γράφω ποτέ με τον δικό σου τρόπο ετσι για να εξηγιόμαστε βάλε ΝΟ ΝΑΜΕ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΕΒΙΕΣ | Μαρτίου 10, 2011 στις 23:23 | Απάντηση Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ .
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ, Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ {ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ}ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ Η ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΙΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
    ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ.
    ΠΟΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΛΕΜΠΟΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ?ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΔΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΟΤΕ;
    ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re paidia apla o kostakis exei ferei ena sistima apo to exoteriko pou metatrepei ta koprana se louloudoskoni.
    stin sinexeia afti exatmizetai kai gonimopoiei ta louloudia.giafto kamia fora ta xorafia ston kalamo mirizoyn skatoulitida.
    alitheia poso ekane palia i paroxi nerou ston kalamo?
    300 h 700????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. φευγατος | Μαρτίου 11, 2011 στις 16:00 | Απάντηση Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση

    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
    ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ,ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο μεγαλοΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ερχεται τωρα να κατηγορησει τον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ για τα ΔΙΟΔΙΑ.
    δεν μας λεει ο κυριος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ποιος ψηφισε την συμβαση για τα διοδια στην βουλη;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ;
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ,ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ;
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ.

    ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το σύστημα

    Από μικρός θυμάμαι έλεγαν ''για όλα φταίει το σύστημα'' τώρα που θεωρητικά μεγάλωσα έμαθα τελικά τι είναι αυτό το σύστημα. Το σύστημα λοιπόν είναι ένας καθοδηγούμενος τρόπος σκέψης στον άνθρωπο, και τι κάνουν για να μας βάλλουν μέσα σ αυτό? μα είναι πολύ απλό! μας βομβαρδίζουν με εικόνες και μηνύματα για ότι τεχνολογική μπούρδα κυκλοφορεί και εμείς σαν χάνοι το τρώμε ,και μετα? μετά ε? μετά είναι αργά καρτούλες ,δανειακά...και τσουπ με ένα καλό αμάξι ένα καλό pc ένα καλό κινητό και ένα καλό δωμάτιο(δεν μιλάω για σπίτι)έχουμε γίνει δούλοι του συστήματος δηλαδή δούλευε μαλάκα νεοέλληνα για τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ του συστήματος αλλά έτσι είναι αυτά, έχουνε γίνει όλοι ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ μαμ κοκο κακα και νανι...που μυαλό για σκέψη που μυαλό για άλλου τύπου ζωή, γεννιόμαστε και δεν ξέρουμε το γιατί, περνάνε τα χρόνια και νομίζουμε ότι θα τα πάρουμε όλα μαζί μας, χτίζουμε παλάτια καίμε δάση για να βάλουμε το ''εγώ μας'' δίπλα από ένα καμένο πεύκο αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι από την στιγμή που θα μπεις στο σύστημα ότι και να κανείς μια ζωή θα είσαι πρόβατο, πρόβατο στο μαντρί και ωσάν πρόβατο όποτε θέλουν σε σφάζουν καλό Πάσχα μπεεεεεεεε.....

    Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που μπορείτε να διαβάσετε είναι το
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ του Δημήτρη Ευαγγελοπουλου εκδόσεις εσοπτρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΚΕΔΩ ΚΛΠ..... ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ? ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΜΕ ΑΛΕΚΑ ΓΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΤΡΩΓΕΣ.......ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΛΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κυριε βλαχο κυριε κιουση τι γινεται με τη χωματερη στο καλαμο?γιατι αυτο το ξεφτιλικι?εμεισ σασ ψηφισαμε σαν αλλαγη απο το λιτσα το κιουση και το πορκη αλλα εσεισ μου φαινεται τα κανετε χειροτερα και απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kodouli fimatikouli kitrinouli kadilanako erxete i orasou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. TI THA GINI ME TIN OMADA TOU OROPOU THA PARI VOITHIA APO TON DIMO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ,ΕΞΑΔΕΛΦΕ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΙΩΝ ,ΠΕΣΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ EURO ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕΣ ΕΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ?
    ΗΤΑΝ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.....
    ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Δήμαρχος ας κοιτάξει να βοηθήσει πρώτα τον εαυτό του και μετα ας δώσει ενα χέρι βοηθείας στην ομάδα ασε που εδω εξήγγειλε περικοπές στον δήμο το ίδιο θα κάνει φαίνετε και με την ομάδα,περικοπή στα μυαλό του δεν ξέρω πότε θα κάνει αλλά τι λέω εχει μείνει καθόλου για να το χρησιμοποιήσει.Μούγκα τώρα βλέπω απο τους βολεψάκιδες κατά τα άλλα τους έκοφτε το καλό του τόπου το πως θα ρίξουν ευρουδάκια στην τσεπάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΟΤΙΕ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ...
    ΚΑΛΑΜΟΣ
    ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΙΟΥΣΗΣ-ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΤΟΤΕ
    ΚΙΟΥΣΗΣ-ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ ΤΩΡΑ
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. BASILAKO PELASGE PONTIKOMAMI SE PIRANE XAMPARI OLA TA XORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΒΛΑΧΟ ΡΕΕΕΕ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΟΛΙΑ ΡΕΕΕΕ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. κ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΛΙΤΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΣ ;ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ . Ο ΛΙΤΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΛΕΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ . ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΡΟΥΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡ....Α ΜΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΡΕΕΕΕ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΛΙΤΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΥΣΗΣ . ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΛΙΤΣΑΣ .ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΑΒΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΗ ΧΕΣΩ... ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΡΟΥΣΗΣ...
    ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΑΜΙΝΕΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΜΑ...Α ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ.
    ΤΩΡΑ
    ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τι ακριβως συμβαινει στο κτημα του δημοτικου σχολειου που λειτουργει η λαικη?πληρωνει κανεισ?ποιος και ποιον?εχει κανονισμο?μηπως καπιοι εχουν αρπαξει εκει καμποσα μυρια και τωρα το παιζουν υπερανω!γαι τον αιωνιο μεσα-εξω λεω.ξερει αυτος.μεγαλη μπαζα κοριτσια.ακουτε που σασ λεω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ,ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙ ΜΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΟΧΙ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ?ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΨΑΧΤΟ?ΒΡΩΜΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. NA STAMATISIS NA TO VARAS GIA NA MIN SOU LEI MALAKIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Δήμαρχος δεν μπορεί να ψάξει μα ούτε να δει οτι πολλοί απο εκείνους που και καλά τον εχουν σε εκτίμηση είναι και αυτοι που θέλουν να τον διασύρουν και ηδη το θέαμα απο το εργο τους εχει αρχίσει να γίνετε αντιληπτό με τις αποφάσεις του και τις πράξεις του.Πιστευεται οτι ο δήμαρχος θα κάνει την διαφορά;Μπα θα κοιτάζει σε λίγο πως θα κουκουλώνει τις δικές του βρωμιές η νομίζετε οτι πραγματικά τον ενδιαφέρει τι έκαναν οι προηγούμενοι;Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει λέει ο σοφός λαος κάτι ήξερε περί κοράκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οι μεζούρες είναι έτοιμες να αρχίσουν το μέτρημα στον Κάλαμο. Κάποια παλικάρια μάλλον υπερεκτίμησαν το μπόι τους. Καλά ξεμπερδέματα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. γιατι δεν ρωταει ο δημαρχος τον μπεμπετσο για το θεμα του χωρου της λαικης αυτος ξερει πολυ καλα για το θεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !ΤΟ ΓΑΒΡΙΗΛ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ . Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΙΩΝ .ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΑ Ν ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ! ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τη γυναικα σου βρε αθεοφωβε οικονομακο εβαλεσ στο νομικο προσωπο του δημου .δεν υπηρχαν αλλοι αξιολογοι ανθρωποι σε ολοκληρο το δημο για να μπουν ;επειδη σε ψηφησαμε οι απεναντι ζητουν εξηγησεισ απο εμασ για τισ ανοησειεσ που κανεισ .προσεξε γιαννακη δεν ξεκινησεσ καλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οχι το θέμα είναι άκρως οικογενειακό απαγορευονται αυστηρά οσοι δεν είναι συγγενοίς εστω και μακρινοί.Το εχουν δει ετσι τον δήμο συγγενικά ρε ουστ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χτύπησε πάλι ο έγκριτος δημοσιογράφος της περιοχής των χωριών μας, ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ. Ηρθε να μας θυμίσει την θλιβή πραγματικότητα που καθημερινά ζούμε. Και όλα αυτά διότι η επιτροπή ποιότητας ζωής, ακόμα δεν έχει συνεδριάσει. Η ισχνή πολιτική βούληση των αρχών είναι ορατή, και οι τίτλοι τέλους ‘έπεσαν’, για μια κάκιστη αρχή, που ηγείται. Μπορείς τελικά να μας πεις, τι περιμένεις από αυτούς τους ανθρώπους, μέσα στους πρώτους 3μηνες? Μπορείς να μας πεις, τι προσδοκάς από μια ομάδα ανθρώπων, που μέχρις πριν από λίγο καιρό, ήταν άγνωστοι μεταξύ τους? Από ένα σύστημα διαχείρισης, που αυτοί που το θεσμοθέτησαν, τώρα βλέπουν πόσες παραλήψεις έκαναν, και ζημίωσαν τους τοπικούς ιστούς τόσων κοινωνιών ανά την Ελλάδα? Μήπως γνωρίζεις, ότι δεν υπάρχει υπάλληλος να στελεχώσει τις υπηρεσίες του δήμου, μιας και η περιοχή μας τους πέφτει αντιοικονομική, και ιδιαίτερα απόμακρη? Ότι η αντιπολίτευση(τουλάχιστον η αξιωματική), υπονομεύει κάθε προσπάθεια δημιουργίας, ακόμα και θεσμικών πράξεων του δημ,συμβουλίου? Τι να περιμένει κανείς από εσένα αφού την εμπάθεια και την απαξίωση σου την έδειξες προεκλογικά, τότε με το πεφωτισμένο δημοσίευμα ‘4 στην ευθεία’. Σε εμάς είσαι γνωστός. Ελάχιστο κόσμο ακόμα μπορείς να επηρεάζεις, και ακόμα λιγότεροι μπορούν να σε ακούν. Ξεβρακώθηκες πολύ σύντομα(αφού η εφημερίδα σου καταστράφηκε ολοσχερώς), και σου έμεινε μόνο το site, που σύντομα όπως το πας, θα είναι ανάμνηση. Θα ρέψεις από την φτώχεια και θα πνιγείς στο δηλητήριο που χύνεις, εσύ και η κυρά σου. Τέρμα τα κολλητηλίκια, τέρμα οι κολεγιές. Δικούς σου εδώ δεν θα βρεις. Φύγε να σωθείς όσο είναι καιρός. Κάπου θα βρεις μαλάκες, να σε ακούνε και πάλι, και να τους πουλάς, υψηλές πολιτικές αναλύσεις, λύσεις, αντικαταστάσεις, παρασκήνιο, κουτσομπολιό, ρουφιανιές, πληροφορίες, κομματισμό, και όλα τα συναφή. Άντε γεια σου χοντρούλη. Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν. Βρε μπρουουουουουουου……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ο κάθε δημοσιογράφος και δεν με ενδιαφέρει μπορεί να επηρεασει εκείνους που είναι ανοιχτοί να δεχτούν να τους κατευθύνει.Ομως η καλή ημέρα φαίνετε απο την αρχή οπως και αν θα πετύχει μια ομάδα φτάνει να δεις τους παίκτες για να μαντέψεις το αποτέλεσμα και δυστυχώς δεν το έχουν οι άνθρωποι τι να κάνουμε τώρα.Με εναν αρχηγό που δεν ξέρει τίποτα και είναι διαρκώς στον κόσμο του και οι συνεργάτες του να μάχονται μεταξύ τους.Ετσι θα δημιουργήσουνε;Αμφίβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ κοβει σιγα-σιγα ΤΟ ΔΑΧΤΙΛΟ
    του ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ για να παρει το δαχτυλιδι
    που λεγαμε.
    Αλλωστε γι΄αυτο πηγε μαζι του.
    Το περιμενα λιγο αργοτερα αλλα .....
    λες η ενσταση να του ανοιξε την ορεξη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. PAPAGIANI AMA EXIS AR...DIA NA TA PIS BROSTA STON PSILO AFTA POU ELEGES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ !ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ .Ο ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ .ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ .ΕΓΙΝΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. papagiani prosexe giati ama nevriasi o litsas bori na sou kani aera sto deksi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΟ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΑΣΗ Κ ΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΦΟΥ ΤΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ!!!ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟ ΚΥΡΙΕ ΚΙΟΥΣΗ Κ ΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ρε κουτε τη διαμορφωνουνε για να γινει ο σταθμοσ μεταφορτωσησ εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ksexases kai ta fortiga tou rousi omos na anaferis, giati arage?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΡΤΟΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αίσχος, ντροπή και όνειδος με ένα ΤΣΑΜΠΑΣΗ ΕΝΑ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΟΥΣΗ στον Κάλαμο.
    Πάλι τα ίδια ρε, ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλά ρε παιδιά, 11.000ε για site του δήμου? Τι νούμερα είναι αυτά? Καλά δε μιλάει κανένας μαμάκας από την παράταξη οικονομάκου? Καλά δε ντρέπονται λίγο? Έλεος ρε σεις. Πρέπει να ξεπληρώνουμε τις υπηρεσίες που προσέφερε ο καθένας προεκλογικά, με τέτοια νούμερα και τέτοιο τρόπο? Αρε τι άλλο θα δούμε……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. POLLA KAI DIAFORA ME PROTH STHN GRAMMI THN DIAFTHORA HTHELESTA KAI PATHESTA ETSI GIA NA VALOYME MYALO KAI NA MHN PISTEYOYME STA KALA PAIDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. kodouli kitrinouli den vazis mialo lipon????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ SITE ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ,ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 1800 ΕΥΡΩ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ?
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. TI EXETE NA PEITE TORA GIA TA KALA PAIDIA? MPEITE NA DEITE LIGO NA DEITE TI EGINE STHN OIKONOMIKH EPITROPH GIA TO SITE TOY DHMOY.O DHMARXOS THELEI OPOSDHPOTE NA DOSEI 11000E GIA KATI POY KOSTIZEI TOYLAXISTON TO 1/3 THS TIMHS AYTHS.TA YPOLOIPA PRVFANOS EINAI GRAMMATIA PROEKLOGIKA.E RE KAI POY EIMASTE AKOMA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. O DHMARXOS KAMIA HMERA THA TREXEI NA KRYFTEI ME TIS ASYNARTISIES POY KANEI KOVEI ALLOY TA RIXNEI ALLOY A RE DIMIOYRGOI THS LAMOGIAS ORAMATSTES TOY SYMFERONTOS KAI THS REMOYLAS OYST !!!!!!!!!!!!!!!!NA FYGETE NA PATE ALLOY POY DEN XERO GIA DIAKOPES STHN XONOLOYLOY PARADOYLEPSATE KAI KOYRASTIKATE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12.42 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΥΛΗΣ;ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ
    ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ?

    ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ
    ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΥΣΗ

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΚΑΛΑΜΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ
    ΟΙ ΛΙΤΣΟΡΟΥΣΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΚΑΛΑΜΕ ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ!ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. OIKONOMAKO KAI ΒΛΑΧΟ ΡΕΕΕΕΕΕ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ.ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ.ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ!ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ!ΕΧΕΙ ΝΑΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ!ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ποιοανου ρουσση ειναι τα φορτηγα δε μας ειπατε?κοροιδα του οικονομακου.θα σας φορτωσει στο καλαμο καμια μεταφορτωση σκουπιδιων και καλα και μετα θα σας βαρανε οι καλαμιωτεσ μετα μουσικης.αληθεια οι συμβουλοι τα "καλα παιδια" του οικονομακου τι κανουν για ολα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΠΛΗΡΟΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ ΛΥΠΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΤΟΝ ΘΩΜΑΚΟ,ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ,ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΑΚΟ,ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΤΟΝ ΑΡΤΑΦΕΡΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ!ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. AX KOYLAAAAAA
    MEGALOS PONOS KOYLAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. kodouli kitrinouli den vazis mialo.
    etoimasou gia tis sinepeies..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. opio mouni apilisi pali opiondipote tha fai toso filaki osi den efage o roxamis ola ta xronia mazi.
    kalinixta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

    11 Μαρτίου 2011 10:49 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Η ΒΛΑΧΟΥ Η ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?

    11 Μαρτίου 2011 11:08 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    γιατι ο δημαρχος της υποσχεθηκε θεση στο ΔΣ του νομικου προσωπου, ομως μετα πηγε εβαλε την γυναικα του.

    12 Μαρτίου 2011 1:21 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ειναι δυνατον να βαλει την ΒΛΑΧΟΥ αυτη
    πηγε με τον ΡΟΥΣΗ δεν την ειδατε μονο
    Π..ΕΣ δεν του εκανε.

    12 Μαρτίου 2011 3:59 μ.μ.


    12 Μαρτίου 2011 10:26 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    γιατι να μην βαλει τιν Βλαχου...τοσα χρονια πρωτη ετρεχε για τα πολιτιστικα.

    13 Μαρτίου 2011 5:04 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΟΙΑ ΒΛΑΧΟΥ? Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΑΜΦΙΑΡΕΙΑ
    ΤΟΥ ΤΑ ΕΤΑΞΕ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ.
    ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ.

    13 Μαρτίου 2011 5:43 μ.μ.

    eseis ti lete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΛ.ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ Π
    ΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ;ΑΣΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. τη φουρναρισσα παντως την εκανε προεδρο στο νομικο προσωπο για τα πολιτιστικα.ας μην την εκανε αμα ηθελε ο οικονομακος!αυτα ηταν προεκλογικα ταξηματα,γιαυτο και εκεινη με τη σειρα της υποστηριξε τοσο ενθερμα τη γυναικα του δημαρχου,την οποια ο δημαρχος εβαλε επισης στα πολιτιστικσ του δημου μας.μπραβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Η ΦΟΥΡΝΑΡΙΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑΚΙ ΠΗΡΕ 300 ΨΗΦΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. εσυ μηπως εισαι ο φουρναρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Κανονικά πρέπει να πείτε μπράβο στη γυναίκα του Δημάρχου που συμμετέχει εθελοντικά σαν ένα απλό μέλος.
    Αντί να κάθεται σπιτάκι της απολαμβάνοντας την χλιδή της εξουσίας, αγωνιά για την επιτυχία του εγχειρήματος της Οικογενείας της. Τόσο κακό είναι αυτό.
    Αλεκάκι φουρναράκι επειδή σε γνωρίζω προσωπικά να ξέρεις ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Έχεις ξεβολέψει πολλούς και θα φας μεγάλο πόλεμο. Μη μασάς κανε αυτό που ξέρεις καλά γιατί αυτό ζητάμε από σένα.
    Οι ψευτό-χλιδαδάτοι του Κωσταλέξι των 1000 κατοίκων θα έχουν την αγωνία της αποτυχίας σας, μη τους κάνετε τη χάρη. Αφήστε τους να μετράνε τις οικονομίες τους για να δουν αν τους φτάνουν για άλλα 3,5 χρόνια χωρίς δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. oxi i idia i foyrnarisa eimai bre kouto....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Καλά κ.Βαρυγδούμπαλε τα πιστευεται αυτά που γράφεται η νομίζεται οτι είμαστε ολοι τόσο κουτοί ναι κάποται μπορεί να πιστευαμε οτι υπάρχουν αγνά αισθήματα αλλα οχι πια,κάποται τα χάβαμε ολα οχι τώρα πια.Εχουμε αρχίσει και μπαίνουμε στο νόημα και δεν παραμυθιαζόμαστε απο τους δηθεν καλοθελητές και καλά,οσο για τους ψήφους αφήστε να ξέρουμε εμείς πως τους μαζεψαν μερικοί χωρίς αντάλλαγμα τίποτα δεν γίνεται στην σήμερον ημέρα δυστυχώς οσο για την αποτυχία μην την αναζητούν σε αλλους την εχουν πετύχει μια χαρά μόνοι τους εχουμε μάτια και βλέπουμε αυτιά και ακούμε εκτός απο μερικούς προσυλομένους που αρνούντε να δουν τα στραβά και τα άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κ. ανώνυμε μόνο αυτοί που ψηφίζεις εσύ νομίζεις ότι ειναι αγνοί, οι άλλοι είναι σκάρτοι εεε ??
    Πονηρό πουλάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ειδες πιάστηκες στην φάκα γιατί εγω δεν ψήφισα ούτε τους άλλους γιατί;Μα γιατί τους θεωρο ολους μια απο τα ίδια αναμασημένα σκουπίδια οπότε δεν αποσκοπώ πουθενά, άλλοι είναι αυτοί που καίγοντε στις εκλογές και θυμούντε την αγορά και τα καταστήματα της περιοχές μας μόνο την προεκλογική περίοδο και πονηροί άλλοι είναι με την κουτοπονηράδα που διαθέτουν άφθονη κοροιδευουν και τάζουν υποσχέσεις στον απλό κοσμάκη που ομως δεν εκπληρώνουν ποτέ οπότε ποιος είναι ο πονηρός; Ο καθένας κρίνει και επιλέγει μέσα στις επιλογές μου σίγουρα δεν ανήκουν οι ψευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Εγώ φίλε μου αν ήμουν απελπισμένος και δυσαρεστημένος σαν κι εσένα, δεν θα γυρόφερνα σε κακόφημα blogs σαν κι αυτό, θα είχα σίγουρα καλύτερα πράγματα να κάνω. Και αν φυσικά ήμουν τόσο καλός και έξυπνος όπως εσύ θα προσπαθούσα να δώσω τα φώτα μου συμμετέχοντας σε ένα συνδυασμό για να βοηθήσω αυτόν τον έρημο τόπο να πάει ένα βήμα πάρα πέρα.
    Η παρουσία σου εδώ, σαν πικραμένος κριτής των πάντων δεν βοηθάει κανένα μας αλλά περισσότερο δεν βοηθάει τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΥΜΕΡΑ
    ΠΗΓΕΝΤΕ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Δεν το καταλαβαίνω το στιλάκι σου και δεν μπαίνω στον κόπο για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.Δεν είμαι κριτής των παντων πόσο μαλλον απελπισμένος απλά δεν περιμένω τίποτα απο ανθρώπους που τρώγονται και βγάζουν ο ενας τα μάτια του άλλου κατά τα άλλα ολα τέλεια για ολους.Πικραμένος οχι δυσαρεστημένος με αυτά που βλέπω ναι.Δεν ασχολούμε με μικροψύχηδες που δεν βλέπουν πιο πέρα απο την μύτη τους ενω βγάζουν ψευτικους και βαρυσημαντους λόγους.Το να εκφέρεις την γνώμη σου δεν είναι κακό ο λόγος δεν φιμώνεται οπου και αν τον εκφράζεις.Ας βοηθήσουν τον εαυτό τους αυτοί που έταξαν οτι μπορούν,εγω δεν έταξα τίποτα σε κανέναν και δενν θα κριθώ απο κάποιον για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΦΙΛΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΗ ΠΕΣΕΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΛΗΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΡΟΠΛΗΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Φίλε μου είναι καιρός να διώξεις την πικρία σου και να κάνεις πράξη αυτά που λες, αν και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σε βοηθήσει η ανωνυμία σου.
    Οι πράξεις δείχνουν τον άνθρωπο που τολμά να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει......τα λόγια είναι γι'αυτούς που κρύβονται πίσω από τους φόβους και τις ανασφάλειες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Με αυτά που λες αποδεικνύεις περίτρανα οτι εχω δίκιο οι άνθρωποι είναι αυτό που κάνουν οχι αυτό που λένε.Και για να ξεκαθαρίζουμε το θέμα θέαμα δεν ανήκω σε κάποιον συνδυασμό ούτε διεκδικώ κάτι πέραν της γνώμης μου δεν φοβάμαι κανέναν και δεν έχω κανέναν λόγο να αποκαλύψω το ονομά μου ας το κάνουν πρώτα αυτοί που κρύβονται πίσω απο τις μάσκες της φθοράς και ακολουθώ και εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Η αγωνία σου να κρίνεις τόσο αυστηρά μια Δημοτική αρχή δυο μηνών σίγουρα κάτι κρύβει.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τίποτα απολύτως φίλε μου να είσαι σίγουρος για αυτό αν δεν κατάλαβες μιλάω για όλους και οχι για την συγκεγκριμένη δημοτική αρχή.Να είσαι σίγουρος οτι δεν εκπροσωπό κανέναν απο δαυτους.Μήπως εσυ ανήκεις κάπου και υποστηρίζεις κάποιους;Για να θίχτηκες τόσο πολύ μάλλον.Να ξέρεις οτι απο την αρχή δείχνει κάτι αν θα βαδίσει σωστά και εδω όποιος δεν εθελοτυφλεί το διακρίνει.Αν υπάρξει αλλαγή και δούμε τον δήμο μας να προχωράει σε κάτι καινούργιο μαζί τους με χίλια.Ετσι για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και να μην καταφευγουμε στην έυκολη λύση που είναι η ύβρεις και η μονομερής αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΒΑΡΥΔΟΥΜΠΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΜΠΑΛΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. χαχαχαχα εσύ γιατί κάθεσαι εδώ, μαζόχας είσαι ??
    Αντε πουλάκι μου για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλούς άφθαρτους φίλους αυτός ο συνδυασμός και γι'αυτό τους ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Καλά κοιμήσου ήσυχος οτι εχει πολλούς άφθαρτους που είναι;Γιατί δεν τους ακούμε;Αρα φανερώθηκ
    ες, οτι σε ενόχλησαν αυτά που είπα γιατί είσαι υποστηρικτής τους και μάλιστα ένθερμος.Αφησε και εμας που είμαστε ουδέτεροι να βλέπουμε τα πράγματα και απο άλλη πλευρά ανεπηρέαστοι απο συναισθήματα φιλικά η υποχρέωσης σε κάποιους απο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή