Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

 Τους λίγους μήνες που λειτουργούμε, μέσω αυτής της σελίδας, καταφέραμε να αποδείξουμε πως ακόμα και μέσω της ανωνυμίας, μπορούν να ειπωθούν, αλήθειες και γεγονότα, που δύσκολα θα γραφθούν στα ‘επώνυμα και επαγγελματικά Site’, της περιοχής.
Θα πρέπει όμως να καταλάβουμε πως υπάρχουν και όρια, για τα οποία πρέπει να σεβόμαστε, όσο και εάν ενοχλούμαστε από κάποιες καταστάσεις.
Η οικογενειακή κατάσταση, η προσωπική ζωή, και οι παντώς είδους προτίμησης του καθενός μας, αφορούν τον ιδιωτικό βίο μας, και είναι ανάρμοστο και προσβλητικό να ασχολούμαστε με αυτά, που στην τελική δεν αφορά και κανένα μας.
 Συμμετέχοντας οι ίδιοι στα κοινά, θέτουν τους εαυτούς τους προς κρίση, και ας μείνουμε αποκλειστικά εκεί.
 Σας παρακαλούμε λοιπόν οι εκφράσεις σας, ας είναι στα όρια του καθημερινού διαλόγου, δίχως ύβρεις προπηλακισμούς, και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
 Είναι πολλοί που ενοχλούνται από την ύπαρξη μας και θα χαρούν να κλείσουμε όπως και την προηγουμένη φορά.
 Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. .
Εκ της ομάδας συντάξεως και ελέγχου…….

2 σχόλια:

  1. "Πάρε τα λεφτά και... τρέχα";
    http://a-provokatoras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας Δημοτικος Αστυνομος στον Δημο μας το πρωι επιβαλει τον νομο και το βραδυ βαζει ποτα στο Αιθριο.Γιατι με τετοια ανεργια αυτος να εχει δυο δουλειες(παρανομα)και το δικο μου το παιδι καμια?Αν δεν κανω λαθος απαγορευεται.Αν επισης δεν κανω λαθος το να καπνιζεις σε κλειστους χωρους παλι απαγορευεται.Ποσο μαλλον οταν αυτος που σου βαζει ποτο να πιεις και καπνιζει μεσα απο την μπαρα ειναι ο Δημοτικος Αστυνομος που εσυ πληρωνεις για να μην καπνιζουν οι αλλοι σε κλειστους χωρους.Μηπως θα επρεπε να επεμβει ο Δημος?Μηπως θα πρεπει να επιλεξει ποια απο τις δυο δουλειες πρεπει να κανει?Η επειδη το καταστημα το εχει πρωην δημοτικος συμβουλος Α.Κ δεν τρεχει τιποτα?Μαλλον καποιοι ξεχνανε τους δυσκολους καιρους που ζουμε και οτι η ανεργεια εχει φτασει στα υψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή