Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ?

Ποιος είπε την παρακάτω θεϊκή ρήση?
-ΟΙ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ! 
Ο Νικητής κερδίζει πρώτη καρέκλα,σε αυριανή συνέντευξη , που θα δοθεί στον Κάλαμο Αττικής!!!!!!

29 σχόλια:

  1. O ΒΛΑΧΟΣ ΝΤΑΞΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλως τον ΣΩΤΗΡΑ του τοπου.

    καλως τον κυριο ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.

    καλως τον ψευτο οικολογο.

    καλως τον ΔΗΜΑΡΧΟ που πηγε τον Ωρωπο 40 χρονια πισω.

    καλως τον κ.ΓΑΒΡΙΗΛ που εβριζε τους ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.

    και τωρα που θελει να μπει ξανα στο παιχνιδι{ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ-ΣΧΕΔΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ Κ.Α.Π.Η-ΥΔΡΕΥΣΗ)κανει συνεντευξη τυπου στο χωριο των ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ και των ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.

    ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γαβριηλ βεβαια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ .ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΩΠΙΩΤΕΣ !ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ !ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ [ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ] ,ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΒΡΙΗΛ ,ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΤΟ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΗ !ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ .ΕΛΑΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΕΧΟΥΝ
    ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ!
    Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΣΗ ΤΥΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΩΡΩΠΙΟΤΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΤΟΠΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

    ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΗ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΤΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

    Με μεγαλη πολιτικαντικη μαεστρια περιεγραψε
    ο πρωην δημαρχος Ωρωπου ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ το
    ιστορικο της μελετης του αποχετευτικου τον αστικων λυματων του δημου.
    Και αφου ολα τα ειχε μεθοδευσει, και την τεχνολογια ,και τη χωροθετηση, και την εκβοκη των αποβλητων .ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ,προσπαθησε τελικα να ριξει το
    μπαλακι της ευθυνης για τα ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ στο
    νεο δημοτικο συμβουλιο!!!
    ΄΄ΤΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ΄΄ο νεος
    δημαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ και για να μην
    επωμιστει ευθηνες αλλων,εξουσιοδοτησε ολους
    τουσ ΑΡΧΗΓΟΥΣ των συνδυασμων να χειριστουν το προβλημα απο μηδενικη βαση και΄΄ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΤΣΙ
    ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο τον τιτλο της ανάρτησης, δεν καταλαβα ποιος και γιατι ανέφερε την παραπάνω κουβέντα. αφου ομως φωτογραφιζετε τον ΓΑΒΡΙΗΛ, τοτε να γραψω δυο κουβεντες. ο ανθρωπος ειναι απροσάρμοστος. απο τον τροπο που ντύνεται, καταλαβαινεις τον διχασμό της προσωπικότητας του. αταίριαστος σε ολα του. άσχετοι χρωματισμοί, ασχετοι συνδυασμοί, αχτένιστος, ατημέλητος. τι περιμένεις λοιπον απο τετοιο τυπο? δεν θα αναφερω τιποτα για τον δύστροπο χαρακτηρα του. καποτε μου ειπε ενας 'φιλος του', οτι εβαζε για πλακα να μαλωνουν δυο ανθρωποι, και μετα εξαφανιζοταν(τοτε που ανηκε στο ΕΚΚΕ). ο κυκλοθυμικός του χαρακτηρας, η ταση του για φυγη, και ο ασαφης προσδιορισμός του στην κουβεντα, ειναι τα χαρακτηριστηκα του. δεν θα αναφερθω περι της τσεπης του. τεραστιος παρτακιας. ευτυχως απαλλαχτήκαμε απο δ'αυτον. κουραγιο σε οσους ακομα τον αντέχουν. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ELA LAMOGIO STO KALAMO KAI THA SOU EXIGISO PIOI INE OI KATAPATITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ ,Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΔΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ .ΑΕΙ ΣΥΧΤΥΡ ΓΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θυμηθειται ,ο γαβριηλ θα ειναι ο επομενοσ δημαρχοσ ωρωπου ,οτι και να κανετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ,Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ .ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΙΗΛ ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΒΡΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΡΕΥΜΑ ΤΑ ΑΥΘΕΡΑΙΤΑ !ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΗ ΜΙΖΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ,ΠΟΣΗ ΜΙΖΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΙΩΝ ,ΠΟΣΗ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ,ΚΛΠ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ . ΜΙΑ ΚΟΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΠΕ :ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005.ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕΞΗ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ Ο ΔΑΒΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζαφειρακο προκαλεις σου λεω.
    ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και σαν γνησιος δημοκρατης, ετοιμαζε σημερα τον λογο του, στο palazzo. φυσικα ολο το κονκλάβιο εκει.ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΗΣ,ΛΙΤΣΑΣ, ΔΑΥΡΗΣ, ΞΥΛΟΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, και αυτος ο μαυρος ο ΞΥΛΑΡΗΣ(που πας με τα πιράνχας ρε). θα εισαστε ολοι και αυριο μαζι του ρε μαγκες? αντε να δω ποιος θα πρωτοφαει τα γιαουρτια......κατα τα αλλα τον βριζεις τον ΓΑΒΡΙΗΛ, εαν απουσια του λαμογιο ΚΩΑΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. an foras padelonia re kseftilismene pes pios ise pou mas les katapatites kai tha sou eksigiso to oniro. ,kalamiotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΩΣΤΑΚΗ εννοω, αυτον τον κουτο, τον παρολιγον απο το ΜΗΛΕΣΙ. Δεν πιστευω να μην καταλαβατε. Και κανετε βολτα στην παραλια. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο antidimarhos dimitrios vlahos eime. ntaaaaaxxxxxiiiiiiiii???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΡΚΥ, κοψε μερικα πρόστιμα αυριο, για εξύβριση, προσβολη δημοσιας αιδούς, προσβολή δημοσιας αισθητικής και γενετήσιας αξιοπρέπειας του είδους, μόλυνση περιβάλλοντος, και οτι μπορεις να κανεις.Και εγω θα σου κανω δωρο, 100 litra βενζινη, να μην καβαλας τα οχηματα του δημου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. o lamogiotatos k gavril giati den xekinise ti sira omilion apo to xoriotou mimpos eki ton xeroune kai vromai barouti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. GIATI STO XORIOTOU INE PROTOS MAGAS, KEROS NA TON MATHOUN KAI STA ALA XORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γιατι στο χωριο του τον ξερουν και δεν

    τον περνει να δινει συνεντευξεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. sigoura oloi eseis pou katigorite,dabri, gabrihl..prepei na eiste kakoi antropoi, kai adaois!!!
    gia na kserete:otan kindinebe ena pedi me neoplasmatiki asthenia, kai xriazotan na paei se giatrous sto eksoteriko, den ebaze kaneis to xeri stin tsepei na boithisi. xriazontousan 30.000euro oses portes kai an xtipisame distixos kleistes.. ta xrimata ta ebale o dabris kai o gabrhil!!poloi apo esas isos to xnorizoun,giati kaka ta psemata edo mesa kseroume ligo poli pios eine o kathenas...kai oso gia ton brouba odabris ton eftiakse!apo tote pou ta spasane o broubas olo sto kafenio eine kai pezi prefa...kai stin teliki as brethei enas na pei oti ogiorgos kai o stefanos xrostane ,esto kai 1 euro...alla distixos edw ston oropo kseroume mono na krinoume politikous,kai oxi politikes...ta lamogia ala eine...prosexos ena ena tha skaei miti..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΓΝΟΣΤΟΣ ΕΠΙ/ΤΙΑΣ ΚΟΤΕΤΣΑΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΗΠΕ ΡΕ ΦΥΛΕ ΘΕΛΟ ΝΑ ΦΕΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΗ ΣΥΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑΤΗ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΟΤΕΣ ΕΧΗ ΣΤΟΝ ΟΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΟ ΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ενας Δημοτικος Αστυνομος στον Δημο μας το πρωι επιβαλει τον νομο και το βραδυ βαζει ποτα στο Αιθριο.Γιατι με τετοια ανεργια αυτος να εχει δυο δουλειες(παρανομα)και το δικο μου το παιδι καμια?Αν δεν κανω λαθος απαγορευεται.Αν επισης δεν κανω λαθος το να καπνιζεις σε κλειστους χωρους παλι απαγορευεται.Ποσο μαλλον οταν αυτος που σου βαζει ποτο να πιεις και καπνιζει μεσα απο την μπαρα ειναι ο Δημοτικος Αστυνομος που εσυ πληρωνεις για να μην καπνιζουν οι αλλοι σε κλειστους χωρους.Μηπως θα επρεπε να επεμβει ο Δημος?Μηπως θα πρεπει να επιλεξει ποια απο τις δυο δουλειες πρεπει να κανει?Η επειδη το καταστημα το εχει πρωην δημοτικος συμβουλος Α.Κ δεν τρεχει τιποτα?Μαλλον καποιοι ξεχνανε τους δυσκολους καιρους που ζουμε και οτι η ανεργεια εχει φτασει στα υψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αντρεα παυλο στεφανε πακη κλπ ηρεμιστε αγορια θυμιζεται νοικκυρες σε απογνωση.Δεν κανει να παραφερεστε. εσεισ ανιδιοτελεις πετυχοιμενοι, ελευθερα μυαλα.Εσεις το μελλον αυτου του τοπου. πανεμορφοι ταλαντουχοι. ποσο σας θαυμαζουμε κατω απο τη μαγικη μπακετα του λαικου ηγετη Γ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ.παρακαλουμε το θεο να σας εχει καλα φωτεινοι αστερες ηγητωρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή